Další z řady nesmyslů EU, proto volím a podporuji motoristy,!
EU tu chce šikanovat lidi se staršími vozy, tady se ukazuje co je to EU zač, a že mnohem lepší, by bylo EU v této podobě opustit!
A co dvacet let stará Oktávka, co nebrzdila už nová, smrdí, na přejezdu ztratí pět procent své váhy a na parkovišti pět procent provozních kapalin? To je cajk? Až v tomhle stavu bude operační sál a Vás bude čekat žlučník, nedivte se. Nemocnice se nedala šikanovat.
Proč ne rovnou každý týden. Logiku chápu, ale realita je takový, že současné dva roky by mohly být od těch 160 tis. a pod klidně každý 4 roky.
Ne, po každé jízdě budete jezdit vždy na STK.🤣
Bruselští rudozeleni Bolševici útočí ! Blázni vymýšlejí nesmysly ! A bude hůře !
Oni nás to bezpečností pozabíjejí. Ale ono to je další krok k likvidaci aut. A tvrzení, že náš autopark je starý v průměru 16 let je učelový. Podle STK, tedy aut opravdu jezdících je průměr 13 let.
Až se EU dohodne s Putinem, Trumpem a Kim Čong Unem na celosvětovém snížení emisí, tak s tím nemám problém. Co asi Evropa vyřeší, když patří mezi nejmenší světadíly? Proč máme zase všem dělat šaška a doplácet na to, když v Číně se otevírají nové uhelné elektrárny každý rok, Rusko si už několik let válčí a USA se nyní přidává? To má nějaký význam. Dokud se nedomluví celosvětová úmluva na snížení emisí, tak se není o čem bavit. Řešením není vystoupit z EU, ale kompletně ji revidovat. EU by se měla držet svých prvotních zájmů, tedy sjednocování obchodu, volného pohybu osob, zrušení cel a to je vše. Neměla by ale kecat do národních ekonomik, nařizovat legislativu, která ohrožuje tyto národní zájmy a celkově se chovat jako komunisti. To už tu jednou bylo a skončilo to. V 21. stol. je takové chování neakceptovatelné.
Presne tak. EU, kterou volila vetsina lidi byla uplne jinej projekt... V te Cine to bylo nedavno cca 60GW - to je bezna spotreba Nemecka behem dne (asi tim, ze prebiraji jejich prumysl). Taky mne casto napadalo, ze se chovaji jak ti Komousi. Ale na rovinu. Po tech tu alepson neco zustalo. Z energetiky, zdravotnictvi, dalnice, byty atd zijeme dodnes... Tim je nechci obhajovat. Tim myslim jak je to dneska silene. A nekteri jeste tleskaji...
Zajímalo by mne co by bývalého majitele již více Mecedesů, zda to bude platit i pro tuto značku u niž je zcela běžné najetí i milion km bez GO.To , co ta EU ze sebe vyprodukuje jsou samé nesmysly. Na tento nový produkt z EU mohu jen řící, že to vymyslel úplný motoristický anajfabet. Ale těch je tam dost. Čím spíše budeme z ní mimo, tím stokrát líp pro nás občany. V poslední době z EU vycházejí samé takové hňupárny které jsou daleko od prakse.
Naplní si státní kasy.Co jiného.Jsou to jen další daně jak vytáhnout z lidí peníze.Na druhé straně se nehorázně utrácí a dotuje jiné státy a válka stojí miliardy
A co když mám 360 tisíc,tak to si tam postavím rovnou stan a budu bydlet na STK,jojo od Bruselu do průseru,jen tak dál,pevně doufám,že se tenhle moloch brzo rozpadne.
a co teprve já s 870 tis 😄
Životnost automobilů vyrobených po roce 2000 je někde úplně jinde než byla u Škody 100. Bohužel úředníci EU (včetně našich) nastavují frekvenci STK stále podle Škody 100. STK by měla být nastavena podle nájezdu kilometrů v souladu se servisním intervalem pro daný model a ne časově.
No to jste mi připomněl jeden veselý zážitek. Syn se teď ve Fyzice 8. třídy učí princip čtyřdobého motoru a naše školství je na tom podobně zaostale jako ti ouřadové. Učí se, že benzin před vstříknutím do motoru se v karburátoru smísí se vzduchem. To mě fakt pobavilo.
Vykašlat se na nějakou Unii! Vždyť je to jedna hlouopost za druhou, co si vymýšlí. Jestli je toto top Club, to možná, ale blbů a idiotů.
V čele s gynekoložkou....
EU je škůdce a Bruselské politbyro se chová jako tlupa Putinových agentů, která chce zničit Evropu.
Chtějí ožebračit poddaný lid, proto že chudina starající se hlavně o svoje živobytí se daleko snáze ovládá a nemá čas ani sílu nakopat jim zadky.
Nedaj pokoj a nedaj pokoj.
kdo Belgičané ? Jedná se pouze o návrh jedno soudu spolkové země v Belgii.