Clanek naprosto o nicem, protoze naprostym pruserem BEV jsou naklady vlastnictvi, ktere nasobne prevysuji uspory z provozu. Co mi pomuze, kdyz pri.prumernem ceskem najezdu (12-15tkm rocne) usetrim za palivo 1,50 Kc/km, kdyz platim dvojnasobnou pojistku a hlavne, rocne to auto ztraci statisice na hodnote. Neni problem koupit BEV 2 roky stary za polovicku puvodni realne ceny, u 6 let starych aut je cokoliv nad 20% zazrak.
dejte mi prosím jediný příklad, kdy EV auto po dvou letech koupíte za polovinu !! Koupím jich jakékoliv množství, protože bych je obratel prodal za 75 % původní ceny. Plácáte totální nesmysly, ostatně ve vašich demagogických ekonomických rozvahách to není poprvé 🙂
Mám Hyundai Konu. V létě jezdím pod 12 a připočtu-li celou zimu, tak celoroční průměr je 14,5 kWh na 100 km. Nabíjení - 60% z FVE, 35 % ze sazby 27d a jen 5% na rychlonabíječkách za cenu 12 Kč. 1km stojí v průměru 0,35 Kč. FVE je stará 18 let a tedy dávno zaplacená. Ročně nájezdu 25 000 km. Toto jsou čísla za rok 2025. Degradace baterie po 5 letech provozu je 4,8%.
Můžu potvrdit, mám to stejně. Vlastně ještě o něco líp, Konu mám 6 let a ročně najedu víc jak 30 tisíc.
Ale vysvětlujte to někomu, kdo to počítá průměrně na auta a vůbec neví jak to skutečně funguje.
Autor článku nepopisuje jednu skupinu, velmi častou, uživatelů elektroaut. A to jsou vlastníci domácí FVE, která vyrobí více energie, než je schopný dům sám za rok spotřebovat. Pak jsme číselně totiž uplně někde jinde, viz: Odkaz
Přidejte k tomu ještě náklady na pravidelný servis spalováků a cifra dál roste.
A elektrická auta servis nepotřebují? Podle odborných webů jako je třeba organizace CR, cena servisu dost převyšuje spalováky. Nebo snad lžou?
Ještě, že tu máme Teslu, která má na 250kW DC nabíječce ceny 8,9Kč přes den a 5,5Kč v noci.
proč se to musí pořád všechno vyplatit? udelam si radost silným a pohodlným autem a to je vše...
Fascinuje mne ,jak všichni kalkulují při nabíjení EV pouze s cenou za silovou energii, ale vůbec je nezajímá , že to je pouze cca 28 procent z ceny na faktuře. Další zvěrstvo je , že v ceně benzinu je započítána spotřební daň, kterou zatím stát pro EV odpouští. Pokud budu kalkulovat s těmito dvěma fakty, tak se provoz spalováku silně vyplatí, nemluvě o rozdílu pořizovací ceny. Vlastním spalovák a cena za benzín za 1 ujetý km je 2,13 Kč. Vedu si přesnou evidenci. Při započtení veškerých nákladů čili pořizovací ceny ,pojistek, pravidelného ročního servisu , STK a případných oprav mi vychází cena 10,89 Kč/km.
Mám rok starý tarif za 2,49 bez DPH. S DPH včetně poplatků za kWh jsem v NT za 4kc/h (oprava od nového roku 3,4kc) d57d a 3x25A, nejsou v tom měsíční poplatky za jistic a staly měsíční plat. Proč bych je tam měl dávat když dráty jsou primárně do domu a kvůli domu?
Pokud jsem měl d02d a kvůli ev jsem přešel na vyšší tarif- d27d pak ano, mělo by se to tam zahrnout a lžu si do kapsy.
V atmosféře uměle prosazovaných elektroaut mi stále pronásleduje představa, že opravdu všichni přejdou (většinou nuceně) na elektrovehikly a představa, že např. v Praze se lidi vrátí na Jižňáku z práce a začnou nabíjet svoje "miláčky". Bude nutno postavit nejen novou elektrárnu, ale i obří rozvodnu, která by to utáhla! Všechny ty počty okolo ceny na km jsou jen propaganda slepé uličky v dnešním stavu vývoje příslušné techniky. Při rozdílu nákupní ceny vozidla cca 300-400 tis. Kč budu klidně jezdit se spalovákem za 4Kč/km hodně dlouho než tu pořizovací cenu elektropohybovadla doženu.
Můj výpočet vyšel na nějakých 30 000km za rok. Přičemž se svým rodinným kombíkem běžně najedu tak 5000 a se svým roadsterem asi 4000km. Takže ani dohromady se k takovému číslu neblížím. Jinými slovy - EV by pro mě byla čistá černá díra na peníze.
Přesně tak a to se nebavime o stráte hodnoty vozu já své tipo koupil před 8 lety za 320 tis a tet ma hodnotu 220 tis kolik ztratí elektroauto za 8 let?.
Jen technická poznámka.
Je v těch 17 kWh/100 km započtena ztráta při nabíjení? Ta se pohybuje přibližně kolem 15 % a je větší při rychlonabíjení. Tam může klidně vylézt na víc.
Se započtením ztráty tedy vychází 100 km spíše na 19 - 20 kWh a to výpočet dost změní.
Mě z toho zatím vychází, že elektromobil se vyplatí jen pokud máte možnost domácího nabíjení.