Člověk nepotřebuje normy a STK, aby občas nekroutil hlavou nad tím, co jsou lidé schopni si na auto přibastlit. Pidi LED z Temu za dvě stovky svítící jako bludička fakt nejsou něco, co funguje jako denní svícení a může ho nahradit, pokud tam není z výroby.
Tydle vase blbe reci dnes uz neplati
Problem spis je, ze mnoha starsi auta maji vypalene reflektorty a matne svetlomety a pak je uplne jedno jestli maji LED nebo halogenku. Mam take LED misto halogenky, ale svetlomet mam ve vybornem stavu, tudiz svetlo ma jasnou predepsanou kresbu nikoho neoslnuji.
Mám led H11 legální do každého svetlometu. Pravdou je že svítí méně než led určené pro tuning. Přesto lépe než halogenové nightbrakery.
OSRAM má LED certifikované. Takže diskuse o čem?
Řeč je o schválené homologaci osvětlení. Takže když budete mít u koňského povozu homologaci na svícení loučemi, tak nemůžete jet s baterkou v ruce.
Copak se klasická halogenka před koupí taky hledá podle homologace k autu? Chci HB3, tak si koupím HB3 a hotovo. LED náhrada má bejt náhrada jen za žárovku a je jedno v jakým autě se použije ale jestli na to výrobci nemají koule a berou to pocitově jestli už netrčí moc světelných chlupů mimo daný prostor... Koukám že to tu mají zajištěny proti komentářům, než ho člověk napíše, tak mu tolikrát vyskočí reklama,, že jeho komentář je jak od negramota když není vidět přes reklamu...
To se pořád řeší, co je a co není legální, ale příčinu nikdo nehledá. A tou je příšerné oslňování debilními a neseřízenými origo LED světly na nových autech. Jak někdo píše níže Hnůjdeje všechny, škodovky cca 50% + automatické přepínání světel = to zn. až po oslnění...Nechápu absolutně, jak toto mohlo projít nějakou homologací. Pak se nikdo nemůže divit, že si každý nacpe místo žárovky LED, ať už legálně nebo nelegálně, protože s klasickou žárovkou se v dnešním provozu prostě nedá jezdit...
Tak nevím, od Osramu mám Ledky které nepotřebují canbus ani žádný adaptér a podobné věci a velikostí jsou stejně velké jako halogenové žárovky. Mají označení Nigh break 1:1. Jediné co udává výrobce je třeba nalepit nálepky na světlomety s certifikačním číslem
Já třeba úplně nesnáším osvětlení novějších vozu Hunday neb totálně osvětlují a pokud ještě prší, tak dobu nevidím nic. Nechápu, že se tohle neřeší. To přeci nemohlo projít nějakou certifikaci, nedokáží si to představit
Čím se liší h4 a hb4 ? Odpověď mechanika - v podstatných částech ničím jen ta HB má plastovou patici a konektor v úhlu 90...
Hlavně ta bílá světla by se měly zakázat. Pokaždé mě to oslepí na 2 vteřiny. Hnus.
Pane, to je pokrok, ten se zastavit nedá. Tak jako nahrazení skleněných světel plastovými, která jsou po pár letech matná a zežloutlá. Na starém autě mám 26 let staré světlomety ze skla a stále jsou světlomety čiré jak z výroby. A to dnešní plastové co vydrží tak 5 let na slunku nejsou levná záležitost, jsou dražší než dříve používaná a vyráběná skleněná světla. Ale pokrok je pokrok, to je stejné jako mechanické ovladače, které automobilky nahradily ovládáním v menu přes displej.