Článek o ničem, aby si vzal člověk slovník. Nestačilo fotka značky o které je řec a k tomu stručně napsat stát a jak jet? Koho zajímají paragrafy, odkazy - to si můžeme při zájmu vyhledat. Opravdu nechápu smysl textu.
Nejhorší je, když sám autor nerozumí tomu co napsal. Co se týká Polska, je to takto:
Zelená značka E-17a (s názvem obce, města) je značka informační a nemění povolenou rychlost na tomto úseku. Pokud byla povolená rychlost před značkou 90 km/h, platí to dál. Povolenou rychlost upravuje až značka D-42 „zastavěná oblast“ (bílá značka s černým písmem a kresbou domů) označuje vjezd do oblasti s rychlostním omezením do 50 km/h. Konec zastavěné oblasti: Značka D-42 končí značkou D-43 („konec zastavěné oblasti“) tedy stejná značka jako D-42, jen opatřena jako u nás, červeným pruhem umístěným úhlopříčně.
Krásný článek ???!!§ Jen se ukázalo jací novinářští pisálkové jsou , Článek napíše na x stránek ale že by mimo čísla značky ve sbírce zákonů SRN publikoval fotky oněch značek ??? -- to asi páně ,,spisovatele,, dosud nenapadlo ?! Věřím že ON při popisu problematiky má-měl před sebou ono barevné provedení ! , ale tak daleko k jeho předání zkušenosti druhým ??!!! zřejmě nedošlo. Asi předpokládá že s nastalou ropnou krizí přestaneme jezdit na západ . Potom přeji šťastnou chůzi a školení problematiky silničního provozu na NETU !
Já si myslel, že jednou z předností unie je zjednodušení formou jednotnosti v oblastech, které jsou využívány občany v běžném životě. A dopravní značení spolu s předpisy bych si dovolil pokládat za jednu z nich. Dobře, když nestačí bílá cedule na označení obce a souvisejícím omezením rychlosti a musí být ještě žlutá a zelená- k ničemu, ale dobrá. Ale aby byl jejich význam v každém státě jiný, kde platí žlutá- platí jinde zelená, nebo bílá, ta zase představuje to co jinde zelená, tak to je trochu moc.
Nezlobte se na mne ale dočetl jsem do poloviny a dál jsem to nedal. Takové slataniny jsou hodný akorát chovance pana Chocholouška. To se prostě nedá číst, vaše slova si odporují, neustále někam odbočují, dezorientují. Snad to napsalo AI, to jediné by vás mohlo omluvit.
Osobně bych značky nechala jen s vyznačením hlavní a vedlejší. Možná ještě upozornění na sklon stoupání nebo klesání a hotovo. Jinak pravidlo pravé ruky a v zákoně ponechat jen rychlost v obci, mimo obec a na dálnici. Nedávno se říkalo že v České republice je zbytečně moc značek a zdá se, že to ostatní státy v Evropě od nás okoukaly.
S tou unifikací silničních pravidel po celé EU na 100% souhlasím. Nejde jen o značení svislých značek, ale celkově. Pokud pojedu do Portugalska přes Benelux, Francii, Španělsko a nedej bože přes Polsko, tak abych si pořídil na povinnou výbavu ve všech státech kouli s vozíkem. No tak že aspoň máme rovné mrkve a okurky. Tímto bych rád poděkoval všem europoslancům, že řeší problémy unie. Kdyby se občas přesunuli po EU bez našimi daněmi placených řidičů taxi a nelětali green-dealovými letadly, tak by možná svět občana EU viděli jinak. Pan Turek je nám tomu vzorem!!!!
Půl života v Anglii znamená, podle obsahu, maximálně 5 let. Více jak 10 let věku tomuto autorovi nedávám.
Pokaždé na mne jde husina, když vidím a slyším, co se kolem mne děje!
Tenhle chaot by si ale mohl bez okolků podat ruku s Chaotem No. 1. S Babišem.
Oba plkají a plkají, na konci NIC, NULA!!!
Neuvěřitelně zmatený blábol.
Říká nám, že jednotné EU vůbec jednotná není a je třeba si před cestou do zahraničí pečlivě nastudovat, co zas jejich chytráci vymysleli. A pro jistotu i to, co vymysleli ti naši. I oni to mění dvakrát do roka ..
No nic no, takže nejlepší řešení pověsit se na pr.del nějakému místnímu důchodci v klobouku co si to šněruje dvacítkou do kaufu a je to v pohodě. Zdržovat bude on a nehrozí překročení rychlosti. Jen ta dovolená se holt trochu protáhne 🤣🤣🤣