1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Cože to? A je to tady zas, nedostatek erudovaných odborníků ...

10
Před 5 měsíci

Mokrý řemen používá i Ford. Je to šílenost.

4
Před 5 měsíci
Lumír Vitha

Tak až tam budete dávat nový tak ho nechte pořádnê usušit

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

francouzská auta jsou zvláštní svou konstrukcí i intuitivním ovládáním - jsou jiná.....kdo vymyslel ,,mokrej" řemen je magor. Řemen - suchej!.....léta prověřené a fungující, ale Francouzi vymyslí opak a motor vyžaduje jiný přístup servisu? Proč??

22
Před 5 měsíci
Petr Chum

Asi budete zklamaný, ale mokrý řemen Francouzi opravdu nevymysleli.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Článek od PR koncernu?

1
Před 5 měsíci

Konstrukční chyba,která ovlivňuje brždění vozidla?

A Stellantis si vyhrazuje právo hradit náklady na opravy jen za přesně stanovených podmínek?

Ta automobilka ztratí důvěru motoristů a potom se může jít klouzat.

Každé pochybení hned využije konkurence.

Kolik má Seznam čtenářů-motoristů?

1
Před 5 měsíci

Trochu pitomostí by se v článku našlo. Máme 2008 z roku 2020 v záruce bylo 5 let, bezproblémové auto 92 najeto. Ve 45 zdarma vyměněná sada a nová doporučená ve 105, roční servis cca 7 tis, brzdy přední nebo zadní cca 7 tis a to vše v autorizovaném servisu. Jestli dám ve 105.000 km 15 tisíc nebo víc za rozvody mě tedy nebolí. V Superbu v 65 nový motor v 90 převodovka automatická 25 tis a ve značkovém říkali 60, Volvo CX 90 ve 108 vstřiky s čerpalo. Měli jsme a máme více aut a Peugeot z nich vychází velmi dobře.

2
Před 5 měsíci

Tak mnoho slov v článku skoro o ničem a přitom stačí napsat, že stačí včas vyměnit rozvodový řemen a pravidelně měnit olej - takže zamyslet se a věnovat se servisu, tedy kontrola někým kdo tomu rozumí. Spíš tady zase někdo AI zkouší na zakázku trošku zaškodit, nezní to trošku čínsky ? pár divných neobratných slov tam je a je to tak strašně dlouhé, jako od robota - opravdu jste to celé četli ? - DIKUTUJÍCÍ ? ...ale to je jedno, ti praví se chytli hned za nadpisem, takže nakonec se z toho stal malý IQ vidlák test, většinou ne-majitelů, kde výsledkem jsou hnojomety urážek, nadávání a zesměšňování, asi při tom koukají do zrcadla a jsou uspokojeni.

2
Před 5 měsíci

Nevěřím, že problém je po roce 2024 již zažehnán. Měl jsem ve výhledu Toyotu Proace, ale je to tříhrnek a řemen máčený v oleji. V tomto případě jsem nedůvěřivý a ani přes to, že to nabízí jedna z nejkvalitnějších značek Toyta, mě nepřesvědčí, protože zrovna tento model spadá pod Stelantis. Proč nejde Toyota svoji cestou jako vždy ? Vsadí na "euromodel" vyráběný ve Francii a pak to takhle dopadne. Takže jsem vycouval a jdu hledat něco jiného.

4
Před 5 měsíci

Tak oni aspoň předstírají, že to řeší. Oproti tomu u fordu, motoru ecoboost se s Vámi o úplně stejné konstrukční botě nikdo nebaví a vše jde za Vámi...oprava přidřeného motoru díky ucpanému sacímu koši oleje zbytky degradovaného rozvodového řemenu (výměna bloku motoru, přebroušení a generálka hlavy, nové rozvody a svíčky) vyšla ve značkovém servisu na 115 tis., auto mělo najeto 150 tis. km.

1
Před 5 měsíci

Uz jsem cetl mnoho o tomto problemu a motory Pur Tech jsou celkove problematicke takze ani s tim retezem tomu neverim a bohuzel to davaji i do Opel aut chtel jsem Mokka ale koupim Dustera tohle je mega skandal o kterem se moc nemluvi.

6
Před 5 měsíci
Ivan Sládek

Přesně, chtěl jsem polododavku , ale od stellantisu tam perou jen pure tech nebo 1.5 hdi. Obojí zmetky. Přitom sdružuji hromadu značek a určitě by vybrali lepší jednotky.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA