1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Tak oni aspoň předstírají, že to řeší. Oproti tomu u fordu, motoru ecoboost se s Vámi o úplně stejné konstrukční botě nikdo nebaví a vše jde za Vámi...oprava přidřeného motoru díky ucpanému sacímu koši oleje zbytky degradovaného rozvodového řemenu (výměna bloku motoru, přebroušení a generálka hlavy, nové rozvody a svíčky) vyšla ve značkovém servisu na 115 tis., auto mělo najeto 150 tis. km.

1
Před 2 měsíci

Uz jsem cetl mnoho o tomto problemu a motory Pur Tech jsou celkove problematicke takze ani s tim retezem tomu neverim a bohuzel to davaji i do Opel aut chtel jsem Mokka ale koupim Dustera tohle je mega skandal o kterem se moc nemluvi.

6
Před 2 měsíci
Ivan Sládek

Přesně, chtěl jsem polododavku , ale od stellantisu tam perou jen pure tech nebo 1.5 hdi. Obojí zmetky. Přitom sdružuji hromadu značek a určitě by vybrali lepší jednotky.

3
Před 2 měsíci

Měl jsem DS3 z roku 2016, mělo najeto kolem 22 tisíc když jsem si ho koupil,řemen jsem měnil sám asi kolem sto tisíc a nebyl v tak strašným stavu i kdyby jsem to dal udělat do autorizaku tak bych se vešel do desíti tisíc,problém je spíš jinde za tři roky jsem najezdil osmdesát tisíc a pak už jsem po každém týdnů ježdění dolejval litr oleje na tisíc km a to vás nebaví,na tříválec docela dost koní, prostě vyhoneny turbem.

Před 2 měsíci

Stejné je to s motorem 1.5 blueHDI tam zase praská řetěz, výměnu hradí Stelantis pokavaď vám už chrastí. Pokud ne, výměna je na vás,ale pozor nejde jen ovýměnu rozvodů je to sada i s hlavou atd. cca za 50 tis komplet. Hlavně si pohlídejte olej RCP 5W-30 to je důležité.

Před 2 měsíci

Jen pro připomenutí, poruchovost současné generace bateriových paků do aut je pod jedno procento.To číslo je šílené a vzhledem k tomu kam jde vývoj spalovacích motorů tak to asi bude nový standard že tyto auta budou mít problémy přežít záruku.

1
Před 2 měsíci

Sranda je že kdyby ste se zeptali jakéhokoliv obyčejného člověka na takové technické řešení, tak by si poklepal na čelo 😆

4
Před 2 měsíci
Jan Habr

Jako proč, že nemazaný materiál se otírá méně ? Co takové DSG, lepší suché, nebo mokré ?

Před 2 měsíci

Felicie R v 2000.Najeto jenom238 000 km.Původni řetěz na rozvodech.Frantici ať se věnuji vinu a auta nechají pro Němce

13
Před 2 měsíci
Pavol Slavkovský

Řetěz na rozvodech původní, ale zbytek tý piksly je shnilej…Felda to je vzor jak ten řemen 😀

17
Před 2 měsíci

Jak by řekli Cimrmanologové: Jistě pane doktore, "inženýre". Nechal bych to tomu bezmozkovi co to navrhl zaplatit do posledního eura. Pojistku na blbost snad má.

2
Před 2 měsíci

tak to není jenom tohle, ale třeba Insignie, kterým se trhá rozvodový řetěz, což je součástka, která vůbec nemá servisní interval, ani se v servisu nekontroluje

1
Před 2 měsíci

Tlak na snižování emisí za každou cenu ( jako "nechci slevu zadarmo"). Start stop, řemeny v oleji, co nejřidší olej v motoru, vypínání dobíjení baterie aj, aj.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA