Bohužel ONO po ruce nemám, takže prioritně tankuji benál na EO. Přidávám aditivum, VIF nebo od Millers. Dvakrát ročně - spíše z dobrého pocitu, než abych tomu věřil - vezmu na Shellce plnou nádrz V-power.
Když mám cestu někde k ONU, vždy futruji plnou nádrž 98čky.
a kdo chce mit "V-power: od ONO, at si koupi VIF, kde je cena ca 0.6kc/l...
Chybí mi tam i pokuty pro ostatní prodejce a také že E5 a E10 mají téměř všichni
Tady nejde o korunu na litr,ale o princip. Když může být Tank Ono levnější ,můžou být všichni. Takže já si klidně vystojím frontu, ale nebudu podporovat hamouny, škrkny a zlatokopy. Báchorkám o kvalitě nevěřím
👍
Zdravím již několik let (20) tankuji převážně u Ona a bez problémů samozřejmě budu v tom pokračovat . Přeji vám hezký den hodně šťastných kilometrů bez nehod.M.Mm
Šmarjá, nepiště to tady takhle na plnou ústa. Vždyť tam budeme čekat v delších frontách. 🙂
Tank ONO, stejně jako skoro všechny firmy prodávající pohonné hmoty na Plzeňsku, odebírají tyto ze skladu Čepra v Třemošné-Orlíku. Základ je pro všechny stejný, jen tzv. renomované firmy si nechávají na stáčecí lávce do transportní cisterny přimíchávat svá aditiva, které mají zlepšovat vlastnosti PHM. Tím samozřejmě nemyslím přidaný sajrat-biosložky povinně přimíchávané.
no alle Shell si za V-power take necha zaplatit a levnejsi reseni je VIF, ca 0.6Kc na litr benzinu
Tankuji na Tank Ono již řadu let a s naftou jsem neměl nikdy tady žádný problém, jezdil jsem Citroen Xm 2,5 Tdi, teď Mercedes A 160 taky v naftě obsah 2,0, no ale vedle OMW dostala pokutu za nekvalitní PHM, co k tomu dodat ? Asi raději nic, co ??
Přes 8 let tankuji výhradně u Tank ONO a to Natural 98 a přidávám aditivum VIF a nikdy jsem neměl s žádným autem problém.
taky jedu N98 a vif. ONO.
Článek k ničemu.Jinak u ONO je dobrý ten 98 oktan benzín.Kvalita i cena.Super do tříválců turbo s přímým vstřikem, místo klasického natural 95.
A hlavně rozumná i ta cena, dneska 34,90,-Kč.
Jinak s kontrolama na kvalitu už ONO dávno problémy nemá, a ten 98 oktan tam bere fakt hodně fajnšmekrů, pro které je auto jejich život.Dost jich znám i osobně, a jsou to auta kolem 3 mega.
Divím se jen jednomu - Tank ONO já navštěvuji už přes 20 let a nikdy jsem nic s autem neřešil !! Mám to tankování při cestě a vždy mě potěší, kyž tam vidím 100 metrové fronty zákazníků z Německa..Protože já si natankuji, kyž tam nikdo není.... A pokud znáte Bavoráky, tak si snadno zjistíte, kdy to je.... Takže pohoda a ten pisálek, když bude hodnej, si může
přijet natankovat....