Ten přepočet ceny a nákladů je dost zavádějící. U ONO se uvádí cena 31,90 kč a u ostatních je to zprůměrováno na 33,06 kč. V Brně ty ostatní (MOL, ORLEN, SHELL, OMV) mají cenu 36.90 kč. A to už je rozdíl jako prase ! Vyjímku má náš EO, kde je cena 34,20 kč.
Já tankuji léta jedině OMV do Passata B 5,5 a teď do B8, díky aplikaci mám slevu 3Kč/litr. ale spotřebu mám o 1 litr nižší , než jinde a vím, že mám premiovou naftu.
Tak ONO jede na výtoč. Kdysi tu byl rozhovor s majitelem ONA který říkal že má korunu na litru. Nevim jak to dělají ostatní čerpací stanice, přitom všichni jezdí do chemičky v Litvínově nebo Kralupech. Vemte si že čerpací stanice přímo u chemičky má nejdražší pohonné hmoty 🤣
Pokud si pamatuju,p.Ondra mluvil o 0,70 Kč/l marže.
Je zvláštní že když některá úspěšná společnost na kterou je min. stížností je někomu trnem v oku jak se říká a snaží se jí zdiskreditovat. Třeba ten blbeček který vypotili mimo jiné i tento článek. Výše jmenovaný si asi myslí že má patent na moudro a to co opíše že zahraničních blábolů tak relativně úspěšně prezentuje u nás. Jo a je tam ještě jeden jemu podobný hňup ale ani jeho nechci jmenovat.
Tankuju u ONO prakticky od doby kdy se víc rozšířila. Mám výhodu že většina cest vede kolem nebo blízko. Celkem to mohlo být víc než 20 000 litrů. Vetšinou OCTAVIA 1 nafta. Niky žádný problém Teď už přes rok OCTAVIA III nafta zatím asi cca 2000 litrů bez problému.
Protože jezdíme od r. 1996 od Rozvadova až k Olomouci, tankujeme již léta jen na ONO.
Nemyslím, že by naše auta co jsme vlastnili při našich nájezdech nějak utrpěla kvalitou benzínu nebo nafty.
Nyní je spíš problém jaká síla UA , rumunských , bulharskych dodávek s ploťaky na auta zacpávájí stojany a ještě tankuji do kanystrů.
Na vás se ten komunismus opravdu podepsal. Jaký problém? To že tady tankují cizinci, navíc u české firmy, je čisté plus pro státní pokladnu.
Kupuji zásadně natural 98 od ONO a jsem spokojen. Vzhledem k ceně je to za mě nejlepší benzín na trhu. Mimochodem, nějakou tu pokutu dostala snad každá síť čerpacích stanic.
Asi před 10 roky jsem u Ono Napajedla vystál frontu a nabral plnou.
Bylo to v pátek. Přes víkend uhodily mrazy a pondělí jsem jel do práce ujel jsem cca 3 km a hotovo -zamrzlá nafta zpátky jsem jel 2 hodiny.
Auto byl odstaveno dokud se neoteplilo.
Vždy když jedu kolem ta se podívám na ty fronty co tam stojí a jedu dál.
Tím chcete říct, že v té naftě byla polovina vody?😂 Co vám na tu pohádku říct? Zajímavé, že si pamatujete i den v týdnu....a že ta zamrzlá nafta vám umožnila rozjet auto a jet 3 km... a v průběhu jízdy zase zamrzla...
pojem naleštěná bída se používá v jiném kontextu (pro něco co působí navenek honosně a okázale a uvnitř je to shit) ONO si na nic nehraje, takže toto slovní spojení fakt nesedí. Sedělo by na ty, kde benzín nestoji vic o korunu, ale klidně o 5-7. Jinak by mě zajímalo spíš to, kde jednotlivé čerpačky nakupují a jakou mají aditivaci. Docela zajímavý rozhovor na toto téma měl nedávno p.Vaculik. Základ je úplně stejný jen se liší aditivace.
Bio složku vyrábí traktory s naftovým pohonem ..nic není VĚTŠÍ BIO JAK PŘÍRODA, takže ropa je též MOC VELKÉ BIOPALIVO, ......A ne to co vyrábí člověk ,EU nařizuje, prostě klamání lidí jako s UK.....podvod na tahání peněz z lidí a tím zvyšování inflace,znehodnocovaní peněz....proto držme korunu,NE EURO......
Co to tady blábolíš? Benzín i nafta se vyrábí z ropy, to nevíš? Všechno se ti hodí k házení špíny na EU, viď, ty ruský poskoku....
Mě by zajímalo, kdo si zase objednal tento paskvil. ONO dostalo pokutu v roce 2016 jééé. A kolik pokud už dostala Benzina a další? Už tam není napsáno, že okamžitě vyletěla obsluha i s dalšími odpovědnými. V ONO Brno směrem z Vídně berou benzín i naftu vozy státního aparátu a k vidění jsou tam vozy v cenách přes 10 mil. korun. Že by tito majitelé šetřili vypočítaných 1,16 na litru benzínu? Já tam beru naftu s aditivy a po prvním roce používání jsem šel o 3 až 5 deci na 100 km dolů.