1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

20 let tankuju převážně u ONO Vysoké Mýto Octavia 1, 1,6 MPI (1999) najeto cca 400.000km 95-tku a LPG, 10 let Octavia III, 1,4 Tsi najeto cca 220.000km (2015) 98 s VIF - nou problém.To už je ušetřeno na další pěkný auto jen z nezaplacené zlodějské marže jiným rádo-by "prémiovým" benzinkám, stojícím v bezprostřední blízkosti zmíněné ONO. Mohu pouze vřele doporučit. Bohužel tím zase prodloužím fronty. Ale obsluha se snaží. Děkuju!!!

2
Před 5 měsíci

članek o ničem Proč nezmíní ktere ostatni značky měly problémy s kvalitou při inspekcích ? Byly to značkové pumpy ??? nebo neznackové ? Je tedy 100% jistota u znackových pump koupit kvalitu nebo tam za 15 let u jedné pumpy nasli špatné palivo ? Toto zmínění že 2x špatné palivo u ONO !!! je samozřejmě náhoda když maji spustu cerpaček a ohromnou vytoč ale může to faktt vrhat stín že se to stalo !

Před 5 měsíci

Tankuji na tank-ono minimalne 15 let, do vsech aut i kamionu. Nikdy nebyl s naftou problem. Budu dal u Ona tankovat, i kdyz jsem od vetsi konkurence s vetsi siti dostal stejnou cenovou nabidku, radsi budu podporovat tank-ono, teda pokud zachovaji takovou cenovou politiku kterou jedou x let.

Před 5 měsíci

Nebylo by od věci to počítat trochu jinak.. Ono má ty ceny všude stejný, Shell, Orlen a další mají kolem Ono ceny pdobnyza pak to ve městě vystřelí ne o korunu, ale o petikorunu dráž.. Pak ta úspora je někde jinde. Nalítám 40 tisíc ročně +- a tam to dělá třeba 12 tisíc.. Nemluvě o pumpách na dálnicích, kde je rozdíl 10 Kč na litr..

Před 5 měsíci

Kvalita v číslech jezdím jen k ONU výjimečně kdy jinam Citroen BX 1.9 a C2 1.4hdi350000km bez závady na motoru či vstrikach oba samo diesel. Honda CR-V 2.2 idetec 250000 zase bez závad. Do všech přidáván Vif, to jenom pro pochybovače o kvalitě. Ještě že ONO je.

Před 5 měsíci

„Já to vidím tak, že tank ONO je nejkontrolovanější prodejce PHM u nás. Konkurence totiž netrpělivě čeká na její výrazné zaváhání jako sup. A ONO zatím nic.“

9
Před 5 měsíci

Kolikrát se ten článek bude opakovat? Tank ono není naleštěné a na nic si nehraje. Proto je levnější.

12
Před 5 měsíci

Nesmysl, tankuji na ONO v Plzni 20 let co jezdím do práce v Německu cca 50-55 tisíc Km

za rok diesel s aditivy a neměl jsem jediný problém, Díky za ně. Howg,

8
Před 5 měsíciUpraveno

Myslel jsem, že všechny benzínky v ČR berou palivo od Čepra a rozdíl je v hygieně čerpací stanice a dopravy produktu.

Před 5 měsíci
David Karhan

Samozřejmě ne všechny benzínky mají paliva ze stejného zdroje a rozdíl je samozřejmě i v různé dodatečné aditivaci výchozího PHM.

Před 5 měsíci

Tankuji ONO diesel aditivovaný už roky a vůbec žádný problém nebyl. Emise vždy v pořádku, motor čistý. Spokojenost!

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA