Tankuji Ono +aditiva Vif u nafty…..naopak netankuji Eurooil benzin….okamzite po několika km rožně kontrolku motoru Tuareg 4,2 benzin.U orlenu to neudělá.
To jsem také zkoušel, s Vifem u Ono, ale když jsem zkusil čistej N95 nebo n98 právě u EO, tak mě přišlo, že motor trochu ztichnul a dojezd byl trochu větší. Navíc po užití aditiva Wynn´s se dojez oproti ONO prodloužil až skoro na 100 km. Accord 2,4 atmo a žádná kontrolka mi nesvítí, tím tankováním u EO to asi nebude.
Redaktor zapomel na nas kdo maji velka vozidla.Muj autobus rocne spotrebuje 24 000 litru nafty x 3 kc je uspora 72 000 kc oproti treba Mol.Za to si mohu koupit treba auto.
Prémiová nafta od ONA na kterou nájedu caa o 80 kilometrů víc mě přesvědčila a dokonce jsem našel rozdíl 6 korun oproti nejdražší to už je mazec k tomu není co dodat
Zkuste u prémiové benzinky natankovat o 1kč dráž🤔 Spíš 3 až 4kč a to už je sakra rozdíl . 10 rok jezdim do D. Ročne 17x , 66l nádrž ...Cca 3400kč rocní úspora
Přez dvacet let tankuju nlavně u ONO a nikdy nebyl jediný s tím srovnatelný problém. Nasazují na ně jen kvůli ceně, takže irelevantní problem.
Nevím jak kdo, ale po natankování B95 uTankONO se spotřeba zvýšila asi o 0,5l . Takže úspora žádná.
Tak to by mne zajímalo jak jste to poznal?
Proč nikdo neřekne, z které rafinerie bere ono nebo kdo? Asi těžko si na pumpách míchají paliva! ? Kdo a na čí popud dělá kontroly?
Ještě větší rozdíl je vidět u Ad Blue. Ono cena 8.90 - Shell 25kc..
Přitom většina pump bere od jednoho dodavatele Duslo Šala....
Není tady ještě někdo, kdo to nečetl a tankuje u ONO 100let bez problémů?
Klídek, ty "odborníku" něco o motorech vím a phm u ono je v pohodě.
Škoda Roomster
Natural 95 spotřeba 6,4l/100km
Verva 100 spotřeba 5,6/100 km
Proč pálit v motoru horší benzín ...