TANK ONO bude stavět "benzinky" u dálnic, A jestli i tam bude držet svoje ceny tak je evidentní a jasné že korporáty přijdou i o to málo zákazníků, které u svých bestiálně předražených pump mají. Přijdou o stovky milionů téměř bezpracného risku ! Proti ONO tedy povedou cílenou kampaň na všech frontách.! Připravme se na to. Vždyť rozdíl mezi ONO u Mejta a Shellkou u Brna je klidně pět korun na litru - alias na 250 na nádrži "golfa". A co se týče kvality nafty - není horší než u jiných - pochází ze stejných zdrojů a není kde tu naftu zkazit. A pokud se naměří nižší teplota vzplanutí znamená to že přepravce nechal v cisterně trochu benzínu. To motoru nikterak neškodí. Moderní diesel TDI najede na naftu u ONO 500 tisíc km bez závad způsobených palivem. A pokud dáte do každé nádrže VIF aditiv v ceně 10 korun, máte naprostou jistotu že motor bude i po 250 tisících km prakticky bez karbonu. Alespoň u mého motoru VW TDI 2.0 110 kW to tak je.
Dovolím si trochu opravit: ohledně poznámky o bodu vzplanutí - benzín má vzplanutí nižší než MN.
U Tank ONO není nutné tolik řešit kvalitu, ale děkovat za její existenci, protože kdyby ONO neprodávalo se strategií minimálních marží, tak by se ostatní prodejci nemuseli přizpůsobovat, a ceny pohonných hmot by vylétly nad ceny v Německu, stejně jako je to u podvodných potravinových řetězců.
Ano, přesně tak. Já doplním. že si tam rád dám i kávu , občerstvení. Byl jsem svědkem , jak někomu vysvětlovali cenu Coly, proti jiným pumpám. Oni za nooejakou časovou jednotku prodají tři, ní prodám za tu časovou jednotku 20 - 25 Col. A je tady ještě jedno velké plus, jde o českou firmu. Klobouk dolů. A fungují bez aplikace.
Do kvalitního a objektivního posouzení fakt daleko. Chybí porovnání pump dle počtu a závažnosti problémů, článek podprahově navádí, že E10 prodává hlavně ONO a především ani slovíčko o dodavatelském řetězci vs. jednotlivé pumpy hlavně z pohledu kvality suroviny. Takže promarněná příležitost a jsme tam kde předtím. Znovu a lépe. Tedy pokud tohle neplatila ta “prémiová” konkurence!
Vážený pane , jezdím kamionem když byli ty mrazy tak jsem tankoval jako vždy na ono,nafta v pohodě kolegové tankuji na Shell a omw a zamrzlá jim nafta, tak nevím co dál na to říci
ONO neodebírá paliva od nějakých pofiderních výrobců. Paliva jim zaváží stejní výrobci kteří zaváží i pumpy na dálnicích, kde si prodejci nasadí marži o dvě, tři koruny vyšší.
Problém ONO je úplně někde jinde, alespoň pro mě. Pokaždé když jedu okolo, vidím frontu několika čekajících vozidel před každým stojanem. Než se zařadit, kvůli 3% úspoře, raději jedu jinam, to jsem si mohl rovnou koupit EV. Nepochybně někdy večer atd. je to jinak, ale budu tohle řešit?
A uvedená ušetřená tisícovka by byla možná zajímavá, pokud by někdo peněžence měl dvoutisícovku, ale ve srovnání s celkovými utracenými 30 000Kč za PHM během roku - z příkladu v článku, si toho nikdo ani nevšimne.
Není to 3%
Ta kvalita dnes bude asi už dobrá. Brával jsem tam naposled kolem 2010 a reálně mi (opakovaně pozorováno) klesl výkon, kdy u slabého auta (66kw) to šlo poznat a zároveň o nejméně půl litr rostla spotřeba. Takže doteď se jim vyhýbám. Navíc u konkurence, mám slevu 90 ha, takže když beru vedle na Eurooilu tak tankuji za stejno, podporuji přímo stát a hlavně mám jistotu v kvalitě. A navíc nestojím frontu.
To jsou přesně ty hospodské řeči, reálně dnes jako ve zmiňovaném roce 2010, je kvalita stejná, jako princip kontrol a zavážení, kdy stejný výrobce paliva zaváží několik různých čerpacích stanic. Tak že milej pane kecy a kecy nemají cenu.
Já myslím, že auta vyrobená před rokem 2001 by neměla stát nejenom u stojanu, ale ani v garáži. Není-li to ovšem cenný veterán.
To je otázka. Mám jednu masařku 1996 E200 atmosférický benzín, platinový katalyzátor, spotřeba 8.5 a na emisích mi pán povídá, že nová auta se nijak výrazně emisně neliší.
Jak které auto zvládne benzin je dost zavádějící. Měl jsem mazda 6 a ta s Ono neměla problém a vše zchlastala, docela líný dvoulitrový motor. Auto mi jistý exot křupnul na totálku. Místo toho mám Ford mondeo dvoulitr turbo. Po benzinu z ono to na volnoběhu houpe v otáčkách, ve výkonu to jede slabě, tak o 15 procent a spotřeba vyšší. Eurooil bez lihu to startuje až na druhý pokus, takže taky průser, výkon asi 10 procent dolů. Takže beru stabilně Omw, výkon to má v pořádku a motor má opět kultivovaný chod. Takže bude spoustu žebřiňáků, co nemá problém s palivy a oproti tomu citlivé motory ono nespolknou. Naftu nesrovnávám, nejsem traktorista, toho hnusu si dost užiju v práci. Jinak je to oblíbený český sport čekat ve frontě kvůli pár desítkám Kč, ten čas někomu není drahý, ale v práci berou za ten strávený čas více.
To samé superb 6V 3.6 FSI - jede to a hezky jen na 100 oktan od OMV - průser je, že první čerpačku mám 32 km...😮)
ONO taky nemá žádné zákaznické aplikace, bodíky, firemní slevy, hotdogy a kávy za odběr benzínu a jiné serepetičky. Prostě určí cenu a za tu prodává. Nezaměstnává stádo marketérů, kteří vymýšlejí všemožné háčky jak si udržet zákazníka přes různé akce a věrnostní programy.
Jediný marketing jsou ty čísla na totemech. Úplně to stačí.
Dokud jsem měl benzín, tak u ONO, 98. Oproti 100 na MOLce byl rozdíl neuvěřitelných 5 korun.
Teď, u dieselu, EuroOil nebo Robin Oil, tam je nafta bez příměsí
Euro OIL bez biosložky ne vždy a ne všude.