1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

co mají dělat ty řidiči kteří nemají digitál a rafička se tam hýbe . Nebo na pionýru , veteránech atd. ty aby jezdili 30 km to bude křiku že zdržují.

4
Před 2 měsíci
Stanislav Viktora

Jestli se fakt ručička hýbe +/- 20 km/h, tak je třeba jet těch "30". Nebo použít mobil s GPS, ta má v takovém případě rozhodně menší odchylku.

1
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Opravdu nezáleží na radaru?

Neříká náhodou zákon, že provozovatel vozidla neboli spravni delikt nastává pouze pokud vozidlo změří automatizovaný měřící systém? Aneb laser v autě za předním sklem držený v ruce mestapem není na sprdel dostatečný?

Před 2 měsíci

Proč se tady řeší rychlost když to ve většině případů nikdo nekontroluje.Jedu s kalibrovaným tachografem v obci 55 km/hod.a najednou mám za sebou auto které jelo cca 300 metrů před obcí za mnou a vyčuhuje přes plnou čáru?😆

1
Před 2 měsíci

Za mne článek pro idioty a zapněte si navigaci aspoň máte přehled o kolik km vám blbě ukazuje tachometr. Každé auto je jiné a pokud přezujete pneu opět se všechno mění. Za mne článek jako informace ok ale je tam spoustu proměnných.

1
Před 2 měsíci

Článek zcela mimo mísu

3
Před 2 měsíci
Artur Pillarz

Článek je cajk, pro víkendové řidiče.😄

1
Před 2 měsíci

10 km pod? Při současných nesmyslných limitech? Jste padli na hlavu? Bohužel se musí jezdit těsně na limit.

1
Před 2 měsíci

Naštěstí máme chytrý auto a stále pípá při minimální překročení rychlosti.😂👍

8
Před 2 měsíci
Jiří Vyskočil

Stačí to vypnout nebo posunout toleranci a je klid 🙂

1
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Co se stane když tu rychlost překročíme třeba na kole??

1
Před 2 měsíci
Luděk Melč

To stejne. Jste účastníkem provozu a platí pro vas stejne předpisy 😁

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 měsíci

Já bych to měření zakázal.😀

1
Před 2 měsíci
František Tomeček

Ale kolo nemá SPZ