1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

článek o tom jak si auto vzhledem získává srdce čechů, ale nemá jedinou fotku auta zepředu? nebo máte mizerné stránky a nezobrazuje se mi nějaká galerie?

Před 2 měsíci

A těch 100 km ujede za necelé dva dny. Reálná spotřeba je tak jeden a půl litru za den 🙂

Před 2 měsíci

Koupila jsem pred mesicem a miluju ho! Jezdim za 3,6 aktualne.

Před 2 měsíci

Když slyším Toyota, tak se mi otevírá kudla v kapse a i kdyby tam psali, že to nežere nic, tak o to nemám zájem. Měl jsem 2x půjčenou Toyotu. Jednou v Mexiku sedmimístnou (v Indii tomu říkají Innova) a ta žrala 10 litrů, když se nešlapalo na plyn. Druhou v Peru - Toyota Corolla 2023 - 1,6. Ta žrala méně - tedy cca 9,5 litrů, zato ale nejela. Nemám rád, že když natankuji, abych se už začal poohlížet po další benzínce. A celkově nevím, jestli ta Dacia by nebyla lepší.

2
Před 2 měsíci
Martin Pánek

A nenapadlo vás, že "auta z půjčovny" mívají často mizerný servis, a ještě mizernější zacházení ??? Zvlášť ve vámi uvedených zemích bych v tomto neměl příliš iluze ...

Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Tahle Toyota má opravdu malou spotřebu, má také ale hodně negativ. Určitě se nehodí jako rodinné auto. Varianta s el. pohonem zadní nápravy má malinkatý kufr. Dáte do něj 2 nákupní tašky, nic víc. Na přepravu dětského kočárku můžete zapomenout. Stejné je to se zadními sedadly. Poměrně špatně se tam nastupuje a není tam místo na nohy, pro dva dospělé je to hodně těsné, nechtěl bych v tom absolvovat žádnou trasu nad 2 hodiny. Poměrně stísněné je to i vpředu, měřím 180 cm a taktak se tam vejdu. Navíc je hodně zvednutá přední kapota, která omezuje výhled zejména nižším postavám. To vše bratru za nějakých 630 tisíc, protože základní verze je dost osekaná.

4
Před 2 měsíci

Škoda Superb Combi 3 - TDI 110 KW, dlouhodobá spotřeba 5.5 litru na 100Km.

Cesta do Chorvatska 800km za 4.6 litru nafty. Zpět za 4,8 a to nejsem žádný pomalo jezdec.

Plný kufr ve čtyřech lidech.

Toyota Yaris 1.0 dlouhodobá spotřeba bez hybridu do 5 litrů. Toyota absolutně super.

2
Před 2 měsíci

Auto pro 4lidi za 600tis. a říkají mu SUV. Je to bída.

Teď jsem četl článek o sedanu Fiat Tipo s dieselem, které se nyní prodává za 420tis.Kč, nebo nová Dacia velikosti Octavie za 600tis. Fakt mně menší Yaris neláká. Ale senioři , co bydlí v ulici naproti, ho mají, na nákupy v Kauflandu asi dobrý.

Před 2 měsíci

Audi a7 bitdi úprava na cca 400🐎s dlouhodobá 9 . Ale jezdím jako král a nemusím být nalepeny na kamionu. A cesta na dovolenou 6,7l a plně naložený ☝️. Když budu chtít malou spotřebu, koupím si osla…

2
Před 2 měsíci

Máme doma dva hybridy, Toyotu + Lexus a už nic jiného nechceme. Zatím absolutní spolehlivost, s Corollou jezdím dlouhodobě za 4,4 - 4,6l (ročník 2019, nájezd 130tis).

6
Před 2 měsíci

Jsme si jistí, že ta spotřeba byla dosažena jedoucím autem? Nenaráží to tu už trochu na fyziku? Aby se něco pohybovalo, potřebuje energii a to pak jsou jednoduchý vztahy.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA