Zajímavé. Většinou vlastním manometrem před jízdou naměřím to samé jako u stojanu po hodině jízdy. Asi mám zázračné pneumatiky 🙂
Tak zmatlat do jednoho článku tři jednotky tlaku, to musí být opravdu chytrá hlava! A kde jste vzali ty hodnoty okolo 2,2 Baru? Pro každý vůz podle zatížení náprav platí jiné hodnoty a uvádí je výrobce, ne hloupý pisálek.
Budete se divit, ale spousta lidí neví co znamená tabulka s hmotnostmi a tlaky v manuálu. Někdy se ta tabulka neschází na vnitřní straně otevíracího krytu víčka nádrže. A když to nevědí tak věří, že jim blábolista pisálek takových článků přece říká pravdu.
Komárek zas blábolí.Když tady napíšete kritiku,tak ti chytráci,co to cenzurují, vám začnou vyhrožovat.
Holt pravda se tady nenosí.Jinak Komárek tyhle jeho žvásty neustále zveřejňuje a neuvědomuje si,jak je trapný.Hlavně, že jdou reklamy a pak prachy.Pravda tyhle pisálky a cenzory nezajímá.
Reklamy? Jaký reklamy? 😁
Tak kdyz mate aktivní měření tlaku v pneu přes TPMS tak vidíte, jak se tlak mění s teplotou. To u běžných systémů využívajících ABS systém nevidíte.
Ale samozřejmě že nebudete neustále dofukovat nebo vypouštět pneu když se venku na chvíli ochladí nebo oteplí. Pokud teda nejde o extrémní změny.
Jeden ideální tlak pro všechny neexistuje. Správný tlak se volí dne auta / pneu / zatížení. Správně může být 2,5 bar, ale i 5,5 bar.
Hlavně je to už z fyzikální podstaty dynamická veličina. A tudíž se počítá s optimálním rozsahem, nikdy ne z konkrétní hodnotou. Konkrétní střední hodnota je poplatná jen za studena při prázdném autu u hladiny moře.
Auto Živě se opět probudilo.....co článek to ..... Perla. Foukam pneu tlaky předepsanými výrobcem....
Jaké podhušťování v zimě, nebere se do úvahy, že se pneumatiky jízdou zahřívají a naopak v nich tlak roste. Proto se doporučuje plnit pneu za studena.
Ale vy neberete v úvahu jak máte hrozně vytopenou garáž, jak píše pan v článku, a pak vlastně ty pneumatiky hustite vždycky zahřáté 😀😀😀
Ve finále je docela jedno, jestli foukáte 1.8, nebo 2.5.
Zkoušeli jste si někdy porovnávat přesnost tlakoměrů?
Já ano. A nestačil jsem se divit o kolik se rozcházely. Do dnes nevím, který byl nejblíže pravdě. Krajní rozdíly byly přes půl baru na pneumatice na autě.
Mechanický, nebo digitální... Celkem deset kousků.
Takže kdo chce, může přesně honit naprosto nepřesná čísla.
Mam klasický analog a k tomu digitalni v rámci kompresoru, oba ukazuji stejně a TPMS ve ventilku v kolech následně ukazuje stejnou hodnotu. Tak jsem měl asi štěstí 🙂
A co přesnost měření vlasním manometrem koupeným v hypermarketu a původem z Číny,je možné se na jeho údaj spolehnout?
Co když proměřuje třeba oněch 0,2barů
a člověk o tom ani neví?
Na Superbu mám na štítku tlaky od 2,8 až do 3,4 podle zatížení. A kdykoliv se mohu i během jízdy podívat na aktuální tlak a vidím jak se mění s teplotou.