1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Hm, srbské žebírko jako restaurační jídlo neznám, ale v době socialistické při socialistickém zásobování bych si dovolil pochybovat o čerstvosti přidaných rajčat a paprik i v létě. Mimo velice drahé restaurace pro cizince a mimo různé místní restaurace, kde dokázali napůl načerno ty čerstvá rajčata a papríky nějak vykšeftovat třeba se známými zahrádkáři.

Všude jinde by v socialistické realitě skoro vždy bylo "bohužel, čerstvé nám nedodali, museli jsme použít konzervované".

5
Před 7 měsíci
Radim Polášek

Tato poznámka je zcela nesmyslná, přes léto v obchodech OaZ byla právě skoro jen tato zelenina. Ale nebyla průběžně, prodávalo se co zrovna zemědělcům dozrálo a co sklidili. Každý rok jsem za pár korun nakupoval a zavařoval na dobu mimo sezonu. Naopak už dlouho jsem nenarazil na slovenskou papriku která má jinou chuť než dnes prodávané inertní podtržené "výrobky".

Proto autor předem upozorňoval na sezónost v Raj.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

Nechapu tu posedlost omyvani kazdeho kusu masa

4
Před 7 měsíci

Co se týče veřejného stravování za socialismu nebo co to tu komunisti budovali to byla hrozná zkušenost která mě poznamenala dodnes

1
Před 7 měsíciUpraveno

co to je za blivajz na tom mase. ta zelenina má být transparentní a né jako protlak. hnus.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt