Návrh neprojde to musí byt i Hladíkovi jasné páč 108 je 108. Ale tonoucí se stébla chytá. Kamarádi z Mattoni už už byli nachytání na tom vydělávat a to nemluvím o třídicich linkách. Určitě už vlčáci okolo Hladíka měli obšancované dotace na linky a ono kulový...
Měl zůstat u bytů v Brně,to sype pořád,je to jistota.
Osobně mi zálohování PET láhví nebo plechovek nevadí, ale vadí mi způsob výběru.
Kdybych mohl láhev nebo plechovku zmačkat tak jsem pro.
Na zahradě nemám pitnou vodu, tak velké množství vody mám v 1.5 a 5 l petkách z obchodu (1,5l - minerálky, 5l voda).
Něco si tam převezu i z domova nebo mi to přiveze syn - kohoutková.
U zahrady máme žlutou popelnici kde to házím - pomačkané, ale abych jednou týdně musel jet autem a bral pytel vzduchu do obchodu je na palici - když to pomačkám tak to dám do tašky a odnesu pěšky - Tesco mám cca 15 minut pěšky od zahrady.
Já bych byl velice rád, aby soudruh z Moravy Hladík sdělil, které firmě, tedy lépe řečeno kamarádovi by přihrál tuto lukrativní odpadovou zakázku a tím si zajistí několikaleté financování nevolitelné KDU ČSL...
Pan Hladík je jedním ze staré koalice kterým jde v první řadě být zadobře s Bruselem a vlastní občan je na okraji zájmu.A pokud bude národ jak stádo ovcí tak budou mít jemu podobní politici vždycky zelenou na úkor kvality života vlastního národa..........
Jde o flašky a ne o politiku pitomo.
Kdy tenhle člověk konečně vysvětlí, jak to bylo stým kšeftovaním z byty v Brně. Proč mu kriminální policie prohledávala kancelář? Když se stal ministřem, Rakušan všechno vyšetřování zastavil...
Doufám, že jsme se Hladíka a jemu podobným soudruhům alespoň na čtyři roky zbavili. I když jsou neodbytní a vrací se jako zkažené jídlo.
Zajímalo by mě, jak to vypadá když poslanci něco bojkotují a nechodí do práce. Vzhledem k tomu, že dost poslanců bylo zároveň i v zastupitelstvech a ta mají vazby na odpadářské společnosti, tak bylo jasné jak návrh dopadne.
Kur bordel
Nejdřív by si měl vzít montérky a jít uklízet ten odpad co nechal navézt z Německa k Brnu.
Nesmyslné opatření ve jménu všeobecného dobra.
A proč přesto, že lidé pořádně třídí, se jen minimum vytříděných plastů nakonec zpracuje? Kdo to má zařídit a nezařizuje? Akorát nechávají EU, aby kvůli nim mohla terorizovat naše občany.