Pokuta 50 000 Kč pro podnik s mnohamilionovým obratem je naprosto směšná a v šizení zákazníků nezabrání.
Dotace to zaplatí.
Nekupuji nic od Babiše. S politikou to nemá nic společného. Prostě mi to od něho nechutná. Jeho chleba je druhý den plesnivý.
Dokud je nekoupil Agrofert, kde se řídí stejným heslem jako fiktivní otec-řezník z povídky Šimka a Grossmanna "jediným uměním je, jak uříznout malý kus masa tak, aby se zákazníkovi zdál velký", nepamatuji se, že by Kostelecké uzeniny měly problém s kvalitou.
No vidíte, a před pár lety jeden z velkých řetězců s potravinami přestal na nějakou dobu odebírat uzeniny od Kosteleckého masokombinátu právě pro výrazné šizení zákazníka.
Jen potvrzujete, že nejlepším kvalifikačním předpokladem je v některých firmách nepamatovat. Platilo to i za totáče a mnozí jste tím zasaženi stále.
TO si tedy veterinární správa naběhla, když zkoumala jen 100g vzorek. Kdo někdy mlel na sekanou, tak ví, že je zcela nemožné mlít maso tak, aby to co leze z mlýnku byla homogenní směs, kde v každé části jsou přesně zastoupeny všechny druhy masa. To by pak nemohli prodávat maso mělněné, ale míchané. Aby teď mohli prokázat podvod, museli by vzít znovu zkoumaný výrobek a udělat rozbor celého. To se asi už nepodaří.
Ve které firmě slovenského stbáka pracujete??
Ta nenávist je ohromující, pokud si myslíte, že je výrobek z této masny špatný, tak to nekupujte, není nic jednoduššího, dnes je podobných firem spousty. Výsledky kontrol u jiných výrobců se vůbec nezveřejňují. Čím to asi bude? Jde o tu masovou nenávist, vyvolanou našimi nezávislými médii. S každým prdem musí skvělý žurnalista přijít, pokud se mu zdá, že by mohl pošpinit a poškodit. Jestli je to u šéfů lépe honorováno nevím, ale jisté je, že každý si chce u šéfů našplhat. Takový jsme tu v Čechách, tak si tu žijeme.
Lžete jak babiš! Výsledky kontrol, přesněji, testy více výrobků jsou časté, stačí nebýt negramot a trochu hledat.
Já přestal ty jeho krmné směsi pro lidi jíst ještě v době, kdy jsem ho volil, z výborných Kosteleckých, nebo Odkolka, udělal nepoživatelný hnus. Tehdy jsem si to nespojoval s nějakým babišem, prostě jsem to koupil a vyhodil, dal tomu další šanci po roce a zase vyhodil.
Měl jsem spolužáka v Kosteleckých, jednou mi řekl: "hele, tohle je první podnik od školy, ve kterém jsem byl a nekrade se, nikdo to nechce žrát".
Zlodej Babiš ukradl Kostelecke uzeniny a vyrobil z nich odpadové hospodářství. 🤮
Jak osvěžující, mít za premiéra vrchního zloděje! 🙂
Tak jsme za pět, posléze za čtyři zloděje zvolili jednoho čerpače dotací.
Pokuta má být vždycky k výplatě a u společnosti k obratu. Tohle je fraška!!!
Jste se po...? Vždyť by si na tu pokutu vzal dotace z naší kasy.
Když podvádí ve vedení republiky je pochopitelné , že to samé je normou jeho podnikání .
Kdo by ty Burešovy sračky kupoval? Nic z holdingu mi nesmí domů.