1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Pokuta 50 000 Kč pro podnik s mnohamilionovým obratem je naprosto směšná a v šizení zákazníků nezabrání.

45
Před 7 měsíci
Zina Šámalová

Dotace to zaplatí.

24
Před 7 měsíci

Nekupuji nic od Babiše. S politikou to nemá nic společného. Prostě mi to od něho nechutná. Jeho chleba je druhý den plesnivý.

39
Před 7 měsíciUpraveno

Dokud je nekoupil Agrofert, kde se řídí stejným heslem jako fiktivní otec-řezník z povídky Šimka a Grossmanna "jediným uměním je, jak uříznout malý kus masa tak, aby se zákazníkovi zdál velký", nepamatuji se, že by Kostelecké uzeniny měly problém s kvalitou.

23
Před 7 měsíci
Daniel Kraus

No vidíte, a před pár lety jeden z velkých řetězců s potravinami přestal na nějakou dobu odebírat uzeniny od Kosteleckého masokombinátu právě pro výrazné šizení zákazníka.

Jen potvrzujete, že nejlepším kvalifikačním předpokladem je v některých firmách nepamatovat. Platilo to i za totáče a mnozí jste tím zasaženi stále.

10
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

TO si tedy veterinární správa naběhla, když zkoumala jen 100g vzorek. Kdo někdy mlel na sekanou, tak ví, že je zcela nemožné mlít maso tak, aby to co leze z mlýnku byla homogenní směs, kde v každé části jsou přesně zastoupeny všechny druhy masa. To by pak nemohli prodávat maso mělněné, ale míchané. Aby teď mohli prokázat podvod, museli by vzít znovu zkoumaný výrobek a udělat rozbor celého. To se asi už nepodaří.

17
Před 7 měsíci
Josef Marek

Ve které firmě slovenského stbáka pracujete??

20
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 7 měsíci

Ta nenávist je ohromující, pokud si myslíte, že je výrobek z této masny špatný, tak to nekupujte, není nic jednoduššího, dnes je podobných firem spousty. Výsledky kontrol u jiných výrobců se vůbec nezveřejňují. Čím to asi bude? Jde o tu masovou nenávist, vyvolanou našimi nezávislými médii. S každým prdem musí skvělý žurnalista přijít, pokud se mu zdá, že by mohl pošpinit a poškodit. Jestli je to u šéfů lépe honorováno nevím, ale jisté je, že každý si chce u šéfů našplhat. Takový jsme tu v Čechách, tak si tu žijeme.

25
Před 7 měsíci
Jan Miffek

Lžete jak babiš! Výsledky kontrol, přesněji, testy více výrobků jsou časté, stačí nebýt negramot a trochu hledat.

Já přestal ty jeho krmné směsi pro lidi jíst ještě v době, kdy jsem ho volil, z výborných Kosteleckých, nebo Odkolka, udělal nepoživatelný hnus. Tehdy jsem si to nespojoval s nějakým babišem, prostě jsem to koupil a vyhodil, dal tomu další šanci po roce a zase vyhodil.

Měl jsem spolužáka v Kosteleckých, jednou mi řekl: "hele, tohle je první podnik od školy, ve kterém jsem byl a nekrade se, nikdo to nechce žrát".

12
Před 7 měsíci

Zlodej Babiš ukradl Kostelecke uzeniny a vyrobil z nich odpadové hospodářství. 🤮

41
Před 7 měsíci

Jak osvěžující, mít za premiéra vrchního zloděje! 🙂

36
Před 7 měsíci
Miroslav Kašpar

Tak jsme za pět, posléze za čtyři zloděje zvolili jednoho čerpače dotací.

3
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Pokuta má být vždycky k výplatě a u společnosti k obratu. Tohle je fraška!!!

17
Před 7 měsíci
Lubomír Běhal

Jste se po...? Vždyť by si na tu pokutu vzal dotace z naší kasy.

2
Před 7 měsíci

Když podvádí ve vedení republiky je pochopitelné , že to samé je normou jeho podnikání .

15
Před 7 měsíci

Kdo by ty Burešovy sračky kupoval? Nic z holdingu mi nesmí domů.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA