1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

ceny na Maledivách stouply? Tak to mně je strašně líto, ale předpokládám, že jeli na vlastní pěst tak si taky musí sami pomoct.Ale je třeba obvinit vládu, že se o ně nepostará, to nevymyslíš.

137
Před 3 měsíci
Marie Stařičná

Jeli na vlastní pěst? Asi přes cestovku, ne? A s pojištěním. I kdybych připustila, že neměl nikdo lítat na arabský poloostrov, tak u Malediv to nikdo předpokládat nemohl.

6
Před 3 měsíci

Prodlouzi si dovolenou, teplo, more, slunicko, pohoda, bomby mu nepadaji na hlavu. Pocka, az mu jeho letecka spolecnost zajisti odlet. Predpokladam. ze je tam soukrome.Pokud je tam s CK, je to zalezitost CK. Nebo pan ceka vladni special i na Maledivy?

65
Před 3 měsíci
Marie Šámalová

Zřejmě ano.

13
Před 3 měsíci

Diví se, že se nejprve starají o ty na arabském poloostrově?

Neni to hezké, ale přál bych mu pár nocí kde by mu houkaly sirény a mobil a prchal by do krytu a trávil půl noci někde v sedě v podzemních garážích či na recepci hotelu se spoustou dalších vyděšených turistů.

Pak by se třeba probral a zkusil by si zařídit cestu domů jinudy, což ti v SAE a okolo nemohou protože tam nejprve nelétalo vůbec a teď letí jedno letadlo z 10 někdy z 20. Polovina jich je do arabských zemí.

63
Před 3 měsíci

svět se mění,cestovat,poznávat je a bude asi jiné.počítat s komplikacemi asi bude nutné.mít rezervy peněz a být jazykově vybavený bude nezbytné.i když budeme cestovat s agenturami,nemůžeme na ně prostě spoléhat jako malé děti na své rodiče.

23
Před 3 měsíci
Jana Hlaváčková

Přesně jste to vyjádřila, Když děti jedou na cesty, musí umět jazyky, a mít na účtě dostatek peněz...

10
Před 3 měsíci

Pokud vím, tak na Maledivách drony nad hlavou nelétají. Nemilá situace s přestupním letem v Dubaji, ale svéprávná rodina by ji měla vyřešit sama a ne, že kvůli tomu, že někde nelétají letadla, budou nechávat stát vyřešit všechny své problémy a brečet. Že by třeba vládní Airbus létal po světě s všude sbíral turisty, jen protože někde jinde nelétají letadla... Pokud vím, tak na Maledivy a zpět se nelétá jen přes Blízký východ.

17
Před 3 měsíci

Pokud se ubytování nedá sehnat , tak mu asi nevadí, že ceny prudce vzrostly. Jinak na Maledivách nefungují bankomaty, nebo platební karty?

44
Před 3 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit dalších 14 reakcí
Před 3 měsíci

Až mi slza ukápla, chudáček... Zapsaný v Drozdu a ono to nepomáhá! Jako sorry, ale začínám mít pocit, že kdo jede na nějakou luxusní dovolenou, měl by podstoupit test inteligence - mně ti lidé přijdou jako po lobotomii.

89
Před 3 měsíci
Saskie Hájková

Pak ale všichni bečí, jak ten Drozd nefunguje a je přetížený, když se tam hlásí každé jelito, které prostě jenom nemá na letenku (nebo se mu nechce platit)

41
Před 3 měsíci

Jak může být plné ubytování, když tam teď nepřilétají noví turisté,

13
Před 3 měsíci

Trajdání po světě sebou nese i jisté rizika no. To ale dnešním snowflakes vychovaným v české bavlnce jaksi nedochází. Prostě se o sebe musí projednou postarat sami. A když to neumí, ať jedou na Macháč.

Nikdo je po celém světě sbírat nebude, stačí že platíme odvoz těch pitomců kterým se do válečné oblasti doletět podařilo.

27
Před 3 měsíci

Nechapu proc jsou tu vsichni tak zli. Cestovani neni zlocin a pres persky zaliv leti 3/4 vsech do Asie a na ostrovy v Ind.oceanu. Jsem ted na Bali (let s Qatar), dovca vychazi levneji nez Recko a taky nevim jak se vratit. Cela cesta vysla na 35000/osoba, to je stejne jak Recko nebo Spanelsko. Nova jednismerna letenka zpet kamkoli do Evropy stoji 80000+ pres Soul, nektere dny neni letenka vubec. Uchylne, nemyslite? Nekdo ma motorku, nekdo nove auto, nekdo lyzuje... s my cestujeme. A tohle je extrem a sorry vsichni, ze jsem si po roce taky vzal dovolenou, uz to nikdy neudelam

33
Před 3 měsíci
Vaclav Pavlik

Lidi nejsou zlí, jen nechápou, proč by měl stát platit riziko, kteří podstupují jednotlivci. Nikdo není v ohrožení života, jako lidé na Arabském poloostrově. Přirovnáváte to k motorce, autu - když si koupím motorku, auto a stane se něco, na co se nevztahuje pojistka, tak taky přijdu o peníze. Tady jde opravdu jen o peníze. V článku je mi líto jen té maminky, ale tady holt syn musí sáhnout do šrajtofle a o maminku se postarat.

40
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA