ceny na Maledivách stouply? Tak to mně je strašně líto, ale předpokládám, že jeli na vlastní pěst tak si taky musí sami pomoct.Ale je třeba obvinit vládu, že se o ně nepostará, to nevymyslíš.
Jeli na vlastní pěst? Asi přes cestovku, ne? A s pojištěním. I kdybych připustila, že neměl nikdo lítat na arabský poloostrov, tak u Malediv to nikdo předpokládat nemohl.
Prodlouzi si dovolenou, teplo, more, slunicko, pohoda, bomby mu nepadaji na hlavu. Pocka, az mu jeho letecka spolecnost zajisti odlet. Predpokladam. ze je tam soukrome.Pokud je tam s CK, je to zalezitost CK. Nebo pan ceka vladni special i na Maledivy?
Zřejmě ano.
Diví se, že se nejprve starají o ty na arabském poloostrově?
Neni to hezké, ale přál bych mu pár nocí kde by mu houkaly sirény a mobil a prchal by do krytu a trávil půl noci někde v sedě v podzemních garážích či na recepci hotelu se spoustou dalších vyděšených turistů.
Pak by se třeba probral a zkusil by si zařídit cestu domů jinudy, což ti v SAE a okolo nemohou protože tam nejprve nelétalo vůbec a teď letí jedno letadlo z 10 někdy z 20. Polovina jich je do arabských zemí.
svět se mění,cestovat,poznávat je a bude asi jiné.počítat s komplikacemi asi bude nutné.mít rezervy peněz a být jazykově vybavený bude nezbytné.i když budeme cestovat s agenturami,nemůžeme na ně prostě spoléhat jako malé děti na své rodiče.
Přesně jste to vyjádřila, Když děti jedou na cesty, musí umět jazyky, a mít na účtě dostatek peněz...
Pokud vím, tak na Maledivách drony nad hlavou nelétají. Nemilá situace s přestupním letem v Dubaji, ale svéprávná rodina by ji měla vyřešit sama a ne, že kvůli tomu, že někde nelétají letadla, budou nechávat stát vyřešit všechny své problémy a brečet. Že by třeba vládní Airbus létal po světě s všude sbíral turisty, jen protože někde jinde nelétají letadla... Pokud vím, tak na Maledivy a zpět se nelétá jen přes Blízký východ.
Pokud se ubytování nedá sehnat , tak mu asi nevadí, že ceny prudce vzrostly. Jinak na Maledivách nefungují bankomaty, nebo platební karty?
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Až mi slza ukápla, chudáček... Zapsaný v Drozdu a ono to nepomáhá! Jako sorry, ale začínám mít pocit, že kdo jede na nějakou luxusní dovolenou, měl by podstoupit test inteligence - mně ti lidé přijdou jako po lobotomii.
Pak ale všichni bečí, jak ten Drozd nefunguje a je přetížený, když se tam hlásí každé jelito, které prostě jenom nemá na letenku (nebo se mu nechce platit)
Jak může být plné ubytování, když tam teď nepřilétají noví turisté,
Trajdání po světě sebou nese i jisté rizika no. To ale dnešním snowflakes vychovaným v české bavlnce jaksi nedochází. Prostě se o sebe musí projednou postarat sami. A když to neumí, ať jedou na Macháč.
Nikdo je po celém světě sbírat nebude, stačí že platíme odvoz těch pitomců kterým se do válečné oblasti doletět podařilo.
Nechapu proc jsou tu vsichni tak zli. Cestovani neni zlocin a pres persky zaliv leti 3/4 vsech do Asie a na ostrovy v Ind.oceanu. Jsem ted na Bali (let s Qatar), dovca vychazi levneji nez Recko a taky nevim jak se vratit. Cela cesta vysla na 35000/osoba, to je stejne jak Recko nebo Spanelsko. Nova jednismerna letenka zpet kamkoli do Evropy stoji 80000+ pres Soul, nektere dny neni letenka vubec. Uchylne, nemyslite? Nekdo ma motorku, nekdo nove auto, nekdo lyzuje... s my cestujeme. A tohle je extrem a sorry vsichni, ze jsem si po roce taky vzal dovolenou, uz to nikdy neudelam
Lidi nejsou zlí, jen nechápou, proč by měl stát platit riziko, kteří podstupují jednotlivci. Nikdo není v ohrožení života, jako lidé na Arabském poloostrově. Přirovnáváte to k motorce, autu - když si koupím motorku, auto a stane se něco, na co se nevztahuje pojistka, tak taky přijdu o peníze. Tady jde opravdu jen o peníze. V článku je mi líto jen té maminky, ale tady holt syn musí sáhnout do šrajtofle a o maminku se postarat.