1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Toto při dnešním provozu nepatří na silnici jak rychle dokaže zastavit při 90 km a vubec všechny reakce jsou nula bezpečnost je nula a nedej bože že někde spadne do silnice kde ho auto přejede , což jsem vyděl ale ten majitel spadl do škarpy jel po silnici z OStrova nad ohří na Klašterec a u odbočky na Květnovou to nezvladl a spadl do škarpy ,a to nemluvím o protivětru kamionu ,prostě to není na silnici

1
Před 5 měsíci

...ale tohle zařízení předběhlo paragrafy a není jasné co to vlastně je z hlediska zákona, tak se snaží to někam napasovat - a nejde to.......koloběžka má mít registrační značku od určitého výkonu a ten kdo ji používá má mít řp sk.AM

7
Před 5 měsíci

Souhlasím s tím, že to na cestě nemá co dělat, ale je absurdní, že ho s tím “vyhazují na chodník”, na kterém ostatní nemohou jet na koloběžce, která má maximální rychlost 20 kmh… a stejně tak absurdní, je posílat koloběžky na cestu.

1
Před 5 měsíci

Vcera jsem potkal podobnyho magora na cyklostezce podel Vltavy v Praze. Mnoho cyklistu, bruslaru a maminek s kocarky a on tam mezi nemi klickoval rychlosti hodne pres 50 km/h.

Před 5 měsíci

mě by zajímalo, kde na tom ten pán jezdí 90... na řidiče auto/moto jsou všude radary, ale kolikrát se mi už stalo, že mě něco malýho elektrickýho podjíždělo, co jelo víc jak 50 (v obci)

3
Před 5 měsíci

Na chodníku to nemá co dělat. Nemá tam co dělat ani kolo, nedej bože elektrokolo.

8
Před 5 měsíci
Jan Florián

A soud nám řekl, že to patří právě na chodník. Tak hodně štěstí až ho tam potkáme a on pojede tou devadesátkou.

6
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 5 měsíci

V garazi mi snad pres 10 let lezi dva segwaye, bylo o drzku s tim po nasich dirach jet 20km/h, tak si nedokazi predstavit jet s timhle 90km/h

4
Před 5 měsíci

Podle me by tohle to mělo mít značku a povinen ručení jako kterékoli motorove vozidlo. Stejně jako koloběžky a elektrkola.

1
Před 5 měsíci

Tak po magorech na koloběžkách se rojí ještě větší magoři .

10
Před 5 měsíci
Zolo Šmida

Včera jsem to viděla, fičel po silnici, černá bunda, černá helma, časem to na někoho vyjde, že ho přejede, nechci to být já 🥶

3
Před 5 měsíci

V Brně, a myslím, že nejenom tam, jezdí tyto jednokolky po silnici o stošest. Především rozvážeči jídel.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA