Toto při dnešním provozu nepatří na silnici jak rychle dokaže zastavit při 90 km a vubec všechny reakce jsou nula bezpečnost je nula a nedej bože že někde spadne do silnice kde ho auto přejede , což jsem vyděl ale ten majitel spadl do škarpy jel po silnici z OStrova nad ohří na Klašterec a u odbočky na Květnovou to nezvladl a spadl do škarpy ,a to nemluvím o protivětru kamionu ,prostě to není na silnici
...ale tohle zařízení předběhlo paragrafy a není jasné co to vlastně je z hlediska zákona, tak se snaží to někam napasovat - a nejde to.......koloběžka má mít registrační značku od určitého výkonu a ten kdo ji používá má mít řp sk.AM
Souhlasím s tím, že to na cestě nemá co dělat, ale je absurdní, že ho s tím “vyhazují na chodník”, na kterém ostatní nemohou jet na koloběžce, která má maximální rychlost 20 kmh… a stejně tak absurdní, je posílat koloběžky na cestu.
Vcera jsem potkal podobnyho magora na cyklostezce podel Vltavy v Praze. Mnoho cyklistu, bruslaru a maminek s kocarky a on tam mezi nemi klickoval rychlosti hodne pres 50 km/h.
mě by zajímalo, kde na tom ten pán jezdí 90... na řidiče auto/moto jsou všude radary, ale kolikrát se mi už stalo, že mě něco malýho elektrickýho podjíždělo, co jelo víc jak 50 (v obci)
Na chodníku to nemá co dělat. Nemá tam co dělat ani kolo, nedej bože elektrokolo.
A soud nám řekl, že to patří právě na chodník. Tak hodně štěstí až ho tam potkáme a on pojede tou devadesátkou.
V garazi mi snad pres 10 let lezi dva segwaye, bylo o drzku s tim po nasich dirach jet 20km/h, tak si nedokazi predstavit jet s timhle 90km/h
Podle me by tohle to mělo mít značku a povinen ručení jako kterékoli motorove vozidlo. Stejně jako koloběžky a elektrkola.
Tak po magorech na koloběžkách se rojí ještě větší magoři .
Včera jsem to viděla, fičel po silnici, černá bunda, černá helma, časem to na někoho vyjde, že ho přejede, nechci to být já 🥶
V Brně, a myslím, že nejenom tam, jezdí tyto jednokolky po silnici o stošest. Především rozvážeči jídel.