Pane Kupko, jste skvělý vůdce nejen ODS, a v současnosti i celé opozice, a za nedlouho, doufám, i celého Česka. Charisma při Vašem projevu je strhující a přímo z Vás tryská. Vaši političtí soupeři, jistě neměli a ani nebudou mít do budoucna lehké spaní, protože jim začíná být jasné, že tím, s jakou vehemencí jste se ujal svého vůdčího postu, který Vám zcela právem náleží, tak jejich vyhlídka na dosažení slušných politických výsledků se limitně blíží nule. Pane Kupko, Vy si to možná ještě ani neuvědomujete, ale Vy jste předurčen pro ta nejvyšší poslání v Česku.
Pouťový řečník ..Pošlu vstupenku pro pana Kupku na Matějskou !!!!A může přibrat Skopečka a Šebelku !!!
A mně se Kupka líbí, skvěle se pohupuje, jeho projevy jsou plné optimismu a jsou pro ČR vždy přínosem..on určitě pozitivně ovlivní počty voličů. Takže jen víc a víc Kupky.
A já budu nadále volit ANO
Nedvede, to ani nemusíte psat, to vsichni o vas vedi, ze jste slusne receno zaostaly. I kdyby jednou vsichni mentalne slabi Babisovi volici prohlédli a konecne poznali co je to za krivaka, kteremu jde jen o sebe, tak vam to rozhodne nehrozi. Vy budete zabedneny navzdy. Holt kde nic neni…Takovemu mnozstvi hlouposti se ani nechce verit. Vy si ale bohuzel srandu nedelate a jste zaslepeny doopravdy. A ted cekam to vase infantilni, ze dolejzam. To totiz presne ukazuje vasi mentalni uroven z prvniho stupne zakladni skoly. Proste primitiv.
Kupka kydá kupky hnoje, antibabiš to je moje, korejtko mi sebrali, tak tu kecám z povzdálí.
Čtu dolů příspěvky a koukám jaké množství potrefených se objevilo. Ten Kupka s vámi zamával, že ANO?
Nutela 2.0 víš co Kupku jdi do ….komiku😉
Takže lidový vypravěč v akci?
Takže Babiš ví, že se "na obraně kradlo" když tam za Anofert bačoval Metnar, Šlechtová nebo Stropnický, jo ? 🙂
Kultivovanost projevu svědčí o tom, jaké mají IQ a jak se o každém z nich vyjadřovat.
Kupko , jste větší kašpar než Fiala . 🤣
A s tím navyšováním na obranu dejte pokoj, šašci .
Stejně za tím vidíte jen Ukrajinu .
Zdravím . Jo - jo Kupka je skvělý .... tiskový mluvčí ODS . To je tak vše co bych řekl . Jetě bych dodal , je to věrný obraz Fialy , také dovede hovořit hodinu a přitom NIC neříci .
Já když ho vidím tak si říkám úplný Spejblb. 😂