Vhodné to možná není, pravdivé však ano. Prezident mluvil k národu, Babiš ke svým voličům, Okamura k Putinovi. Každý ke svému. Je to vhodné Micinko? Mohu takhle Pitomia hodnotit?
Strana Motoristé je stejně proruská jako čtyřkoalice SPD.
Matějková,vy budete určitě PROpitomělá,jinak se dejte vyšetřit...🤣
Vyslanec se vyjádřil v obraně proti špinění své země a Mac Inka to nepovažuje za vhodné.Co bude dělat až bude jiná země plivat na Cesko?
On? Nic, to mu přece nepřinese ani peníze ani pochvalu od senilního kradeníka per. On vzal ministerstvo to či ono a hotovo...
Oni berou za samozřejmost že se neustále do nich cpou peníze.Taky brali za samozřejmost že nás v r.1968 spolu se spřátelenými armádami obsadili.K tomu se pán velvyslanec a ostatní Ukrajinci nehlásí.
Ukrajinci nás obsadili? Oni byli v roce 1968 nějaká samostatná země s vlastním vedením a nezávislá na Kremlu? To jsem nevěděl - ve škole mi asi lhali...
Pokud pan Macinka toleruje či schvaluje primitivní chování p. Okamury, Rajchla a Turka, pak má opravdu podivně nastaveny parametry slušnosti a zcela stírá rozdíl mezi slušností a hulvátstvím!
Dobře nás bude chlapec v zahraničí reprezentovat, opravdu dobře
Pane Macinko, pokud se někdo vyjadřuje o vaší zemi jako lhář a idiot, tak je na místě reagovat. Pokud se Vám to nelíbí, tak je to tak všechno, co s tím můžete dělat. Nejlepší by bylo, kdyby jste oba raději mlčeli, protože jak ta svá ústa otevřete, tak je to pro ostatní urážlivé a pro vás dehonestující. Rozumu jste nepobrali a zkušenosti vám také chybí. Je mi vás líto.
Nicméně trpte, třeba se ta vaše choroba zlepší. 💋
Výstižná reakce. Velvyslanec má své prostředky k tomu, aby vyjádřil protest proti čemukoliv. Veřejná media to nejsou.Teď je potřeba také vysvětlit to těm médiím.
Soudruh velvyslanec pracuje na sve pozici jako nezadouci osoby. Nejak zapomnel, ze nase ukrajinska vlada uz na podzim skoncila
Bylo by pošetilé očekávat od pana Macinky zásadové mravní postoje - od svého gurua
se jim totiž naučit nemohl a svoji mravní dezorientaci v politice pouze prohlubuje.
stejně tak jako by neměl jeden z nejvyšších ústavních činitelů obviňovat kohokoliv z toho že něco rozkráda, nota bene bez důkazů....akce vyvolává reakci 😉
Tocvolantisti musi do pristich voleb zaniknout. Je to hodne tristni, co predvadeji. Kdy uz vsech narcisu kral Klaus prestane prasit ceskou politiku?