S co jako!? Se 110 Sicílie a zpět bez závad a vůbec mě to připadá , že jsou lidé,kteří si myslí, že se cestuje poslední ch 20let.🤔
Jako dobrodružství pro kluky asi dobrý, jen si měli vybrat jiné auto a ne feldu, tak je i v dnešní době normálního provozu schopna a na tom,.že dojela do Francie, není nic zvláštního.
Mistři světa😀Na kole by to nebylo nic těžkýho a feldou?😀Kdyby projeli mongolsko,budiž.Ale toto je výkon?A ještě o nich píšou na netu...🫢
Dojet s feldou do Francie mi nepřijde nic mimořádného a hlavně bych takovýhle nic výkon vůbec nezveřejňoval .Tohle si feličita fakt nezaslouží...
Staré Felicie vypadaly úplně jinak, toto jsou jenom auta pojmenována po nich
Ano, taky mám raději škodovácké zadohraby, ale co této novodobé felde nelze upřít je extrémní spolehlivost, neudělat u MPI ten debilni plastový termostat to, tak spolehlivosti mohla konkurovat Toyotě Yaris, díky tomu bazmeku byla na druhé straně žebříčku, já tam naroubovat Wahlera z favorita a už bez problémů, dokonce do fabie MPI přítelkyni jsem ho dal taky.
No to je obdivuhodný výkon teda pokud jste je měli šlapací 🤣🤣.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
U Barcelony mi to přestalo jet s problém byl ve styrelem těsnění odkalovací nádobky (byl to karbec) a nenasalo si to pak benzín, tak jsem tam vystřihovali těsnění z duše.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Podobné km mám taky, ale dohromady s několika feldama, s jedním kusem nejvíc asi 200tis.km. Teď jednu budeme dávat dohromady se synovcem, hucela převodovka desítky tisíc km a stále jela, dali jsme tam jinou, motor měla výbornej, tak snad ještě poslouží...