1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

S co jako!? Se 110 Sicílie a zpět bez závad a vůbec mě to připadá , že jsou lidé,kteří si myslí, že se cestuje poslední ch 20let.🤔

6
Před 1 rokem

Jako dobrodružství pro kluky asi dobrý, jen si měli vybrat jiné auto a ne feldu, tak je i v dnešní době normálního provozu schopna a na tom,.že dojela do Francie, není nic zvláštního.

2
Před 1 rokem

Mistři světa😀Na kole by to nebylo nic těžkýho a feldou?😀Kdyby projeli mongolsko,budiž.Ale toto je výkon?A ještě o nich píšou na netu...🫢

6
Před 1 rokem

Dojet s feldou do Francie mi nepřijde nic mimořádného a hlavně bych takovýhle nic výkon vůbec nezveřejňoval .Tohle si feličita fakt nezaslouží...

Před 1 rokem

Staré Felicie vypadaly úplně jinak, toto jsou jenom auta pojmenována po nich

1
Před 1 rokem
Vladimír Svrčina

Ano, taky mám raději škodovácké zadohraby, ale co této novodobé felde nelze upřít je extrémní spolehlivost, neudělat u MPI ten debilni plastový termostat to, tak spolehlivosti mohla konkurovat Toyotě Yaris, díky tomu bazmeku byla na druhé straně žebříčku, já tam naroubovat Wahlera z favorita a už bez problémů, dokonce do fabie MPI přítelkyni jsem ho dal taky.

Před 1 rokem

No to je obdivuhodný výkon teda pokud jste je měli šlapací 🤣🤣.

1
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Eduard Drda

U Barcelony mi to přestalo jet s problém byl ve styrelem těsnění odkalovací nádobky (byl to karbec) a nenasalo si to pak benzín, tak jsem tam vystřihovali těsnění z duše.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Petr Muller

Podobné km mám taky, ale dohromady s několika feldama, s jedním kusem nejvíc asi 200tis.km. Teď jednu budeme dávat dohromady se synovcem, hucela převodovka desítky tisíc km a stále jela, dali jsme tam jinou, motor měla výbornej, tak snad ještě poslouží...

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA