1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 19 dny

Nějak jim v tom součtu chybí náklady na lékařskou péči, školství apod.

Rád bych věděl, jak spočítali kolik byly příjmy na DPH a spotřební dani od uprchlíků.

66
Před 19 dny

Ten na té fotce je ministr který slavil když se vraždilo, fotka to dává jasně najevo co si myslí

47
Před 19 dny

A mě nechtějí dát kartu ZTP, už jsem 6x žádal přitom můj zdravotní stav tomu odpovídá i můj ošetřující lékař kroutí hlavou tady je dvojí metr a diskriminace

36
Před 19 dny

Je zvláštní, jak často slyšíme od pana Jurečky a ostatních z vlády, že nejsou a nebudou peníze na důchody pro lidi, kteří celý život pracovali. Ale nikdy ani slovo o tom, že nebudou peníze na sociální dávky pro ty kteří nikdy nepracovali, nepracují a praovat nebudou.

13
Před 19 dny

Upřímně, je mi to jedno, pokud někdo pomoc potřeboval, jsem rád, že ji dostal. Co mi ale není jedno jsou lži, které jsme slyšeli od Jurečky, Fialy a Rakušana.

26

Když vidím tento ksicht, vidím jak tancuje a chlastá do rána při vraždění studentů na fakultě... Lhal tam, lže teď a pořád...podle toho vypadá naše Česká republika..

12
Před 19 dny

Fiala tvrdil že do rozpočtu odvádějí víc než dostanou, tak kde je pravda?

68
Před 19 dny
Jiří Machač

Údaj je ze dne 5.1.2025 -Převzato! Naše celkové náklady (a to pouze do února roku 2024) činí 5,75 miliardy eur, což dle aktuálního kurzu činí zhruba 145 miliard korun!!! Tedy několikanásobně více, než jak nám sedmilháři ze Strakovky tvrdí. Jinými slovy si naše vláda opět fixluje čísla tak, aby se jí hodila do krámu. A to ještě tato čísla nezahrnují nefinanční zátěž, spočívající v prodloužení čekacích dob u zdravotní péče, v nepřijetí našich dětí na střední školy v důsledku přetlaku studentů z Ukrajiny či ve zvýšené násilné kriminalitě, páchané ukrajinskými muži.

39
Před 19 dny

Kde je ta většina peněz co nám ti Ukrajinci přináší, Jurečka je největší dezinformator v sociální oblasti,v ničem neříká lidem pravdu, takového jsme tu ještě neměli.

13
Před 19 dny

Nějak vám ty údaje chlapci habrují.Nedavno jste tvrdili že už dávno vrátili víc než inkasovali.Lžete a zase lžete.Měli by vám za to lhaní udělit metál.

7
Před 19 dny

Traktoristo proč lžeš nepočítej do toho Ukrajince co už tady pracovaly před válkou

74
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt