Pokud tam nebude asponˇ dva miliony ldí tak vláda si s toho nic nedělá a ještě rozdá nálepky proruští švábové.
Když on to fialový vohnout jinak neumí. S tím nic nenaděláte.
Hlavně jsem zvědav, kolik tam bude profialových provokatérů. Určitě to bude výživné.
Musím konstatovat, že výrok pana premiéra, kdy vládu přirovnává k výkonům FC Liverpool mě nejdříve velice pobavil, ale když jsem se nad tím zamyslela, tak mě to přivedlo na myšlenku, že jsme v rukou šílenců
Komu by se chtělo v tak krásném dni protestovat proti odpovědné vládě, kterou docela nedávno většina z nás zvolila ve zcela demokratických volbách, navíc s velmi pohodlnou většinou v parlamentu. Dost dobře to nechápu. Co může být více než zcela demokratické, svobodné volby. Za 2 roky je tu máme opět. Lepší než desítky protestů bez nějakého smysluplného výsledku.
...tak jen zase panu Rajchlovi přispějte ovečky. Potom si hezky zabečte a pak utíkejte do svých chlívků se podělit o sdílenou radost. Vládu nemusím, ale být příznivcem tohoto exota to už vůbec.
Neraď a starej se o sebe Milánku,psát tu umí každý a řešení nemáš. za těch 30 let nás vypeklo tolik politiků,že i kdyby,tak to unesem.
Další hnutí které se chce zviditelnit . Bídu poznáte až nebudou důchodci v obchodech nakupovat . Každé ráno, dopoledne zajděte do kaufu, tesca či dalších obchodech a uvidíte 95% důchodce.
Jsem důchodce , víc jak 2 roky a bidu neznám . Mám byt , chodím nakupovat kdy chci . Auto též psi fenomény též .
Snad se jich sejde hodně...těch výsměchů od arogantního slepence bylo hafo...
Ano už vyrážíme z Brna .75 lidí .
Tak to nedojedete včas. D1 fandí nám, Pražákům.😂
Dejte té diletantské 5kolce alias 6demolici co proto!!!
Určitě! Přijď také pobejt 😅
Jsem dnes celý den v práci, jinak bych určitě přijel.. Držím palce ať přijde plný Václavák.. 👍👏👏👏
Lepší bejt v práci než dělat Rajchlovi křoví ve kterém leží jen h....