1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Komise by se měla zabývat také tím, proč Graubner psal všem vlastníkům pozemků vrácených státem, ať je bezúplatně převedou na soukromou Dukovu nadaci. Ten již je tak vlastníkem pozemků za stovky milionů.

28
Před 2 roky
Eva Bartoňová

Paní Evo kdo vás uvedl v omyl. Že se to jmenuje Dukova nadace neznamená že je to ve vlastnictví Duky, Umíte se podívat na Katastr? Je tam jako vlastník uveden fyzická osoba Duka?

2
Před 2 roky

Co je to zase za pitomost ? Komise nějakých nekompetentních jedinců ?

Proč to nedáte vyšetřovat policii a soudům ? Ty jsou k tomu určené a jsou plně kompetentní !

Anebo vám nejde o řádné vyšetření, ale o mediální humbuk, tak to medializujete a snažíte se z toho udělat politikum ?

21
Před 2 roky

Jé už zase.

Tak už dejte paní Kočí a panu Koubkovi nějakou možnost se pomstít, zřejmě jim to hodně chybí.

10
Před 2 roky
Slávek Tichý

Paní Kočí je fakt nevěrohodná. Doporučuji si na internetu najít její videa jak vypovídá o tom, že spala jak s knězem tak se svým snoubencem. Vůbec ji to nevadilo a kněze se nemohla vzdát. Mě nezajímá co se o tom napsalo, pro mě je důležité jak to ona sama ve videu popisuje.

3
Před 2 roky

Nic proti nezávislým komisím nemám, ale sexuální násilí musí řešit orgány činné v trestním řízení ...

13
Před 2 roky
Josef Bednář

Správně pane Bednář a Policii to odložila tak proč to chtějí stále řešit. Paní Kočí to držela 20 let jako tajemství a pak šla to vykřičet do světa, že je poškozená.

1
Před 2 roky

Pokud to Policie odložila co chtějí řešit,,,,,

1
Před 2 roky

Co to melete zase za lži. A jste Čtk nebo české noviny?

Nahlaseno vy podvodnici. Zase děláte jen rozepře mezi lidmi.

2
Před 2 roky

Jak se to říká .....pod svicnem je tma. A potom, kapři a Graubner si rybnik nevypusti.

2
Před 2 roky

Zakázat tyhle černoprdelníci ,

19
Před 2 roky
Hana Zahradnikova

Hlavně vám zakázat vůbec něco publikovat.

4
Před 2 roky

Někdo se chce zviditelnit a tak zakládá komisi! Na takové spasitele já nevěřím !

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA