1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

To se pane prezidente můžete omlouvat jak chcete, ale to už vám nikdo neodpáře. Jste prostě převlékač kabátů. Stydím se za takového prezidenta.

66
Před 3 roky
Hana Podlipská

👍👍👍

12
Před 3 roky

Jak někdo může být v nevědomosti. Matka komunistka, otec komunista, prošel vojenskými školami, dělal předsedu komunistické strany. Viděl výhody toho být ve straně všude okolo, byl to kariérní komunista. Ještě že u toho nepřísahá jako stará Kelišová: "Ať se propadnu do západního Německa velebnosti jestli kecám"

19
Před 3 roky

Kecá, Poučení z krizového vývoje měl určitě lampasák jako povinnou četbu......😄

34
Před 3 roky
Jirka Cvrk

Určitě ho má zarámované a je ozdobou jeho hradní kanceláře...

19

Generále, ty se přesně hodíš do tý vládní tlupy. Je mi tě líto, ale můžeš to napravit, zalituj svou nevědomost ze začátku tohoto roku( kdy jsi podrazil důchodce) a použij svou jedinou důležitou pravomoc a vládní tlupu odvolej, myslím , že tak by jsi lidem prospěl víc, než cestováním po republice.

8
Před 3 roky

Předváděčka stb pokračuje a z politručku svatou Terezu novináři stejnak neuděláte!!

92
Před 3 roky
Zbyněk Špaček

Z blbečka chytrého neuděláš, tak se nesnaž

48
Před 3 roky

Teď ukázal svou pravou tvář p.generál.Když příjdou Čiňani,tak bude do rána šikmooký.P.Fiala a celá pětikolka je štěstím bez sebe.Proto to tak u nás vypadá.

23
Karel Spacil

Oni jsou štěstím bez sebe a vy pro změnu nenávistí bez sebe také!

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

Pan prezident by měl konečně vládě protrit zrak co tady provádí to je do nebe volající.

47
Před 3 roky
Stanislav Svoboda

To by si přece nedovolil. To je vždycky jen takový nesouhlas naoko, aby zapůsobil, ale nakonec stejně vládu ve všem podpoří. To jsme viděli už v několika případech. Nepůjde proti těm, kteří mu tak pomohli k jeho zvolení. 🙂

78
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

Účast prezidenta na uctění památky Milady Horákové je zneuctění památky Milady Horákové.

46
Před 3 roky
Hana Juranova

Máte naprostou pravdu a 17 listopadu půjde na Národní třídu přestože byl v r.1989 v represivních složkách. To je neskutečný!

28
Před 3 roky

Lže jak tiskne, jsem stejně stará jako on a dobře jsem věděla co se děje.Pochází z rodiny komunistů, tak ať nelže.Je mi z něj zle 🙁.

26
Před 3 roky

To mu musí věřit snad jen voliči pětislepence. Tedy, fakt by mě zajímalo, kdo mu to poradil. To musel být génius s IQ tak 30.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA