A ví vůbec "vědci" a ekofundamentalisté, že podle studie německých vědců způsobuje instalace offshore větrných turbín rozsáhlé změny v mořském proudění a zpomaluje mořské proudy?! 🙁
Odkaz

Odůvodnění změny rotace uvedené v článku je samozřejmě hloupost. Efekt rozpaživší krasobruslařky se samozřejmě nekoná, protože zvýšení hladiny moří je dalece vykompenzováno efektem snížení ledovců. Možné odůvodnění by bylo, že původní jasně daná hybnost pevného ledového masivu se změní přechodem do chaotického pohybu kapalné vody - a pohybová energie by se ztratila ve formě tepla.
Kde je led a kde voda jste si všimnul? Tak zkuste vygůglit výšku hladiny na rovníku a jinde. Vy samozřejmě!
Zelení, alarm!!! Rotace Země se zpomaluje!!! Rychle vyspekulujte opatření na její zrychlování!!! Společnost na vás spoléhá, když jste si tak ukázkově poradili s jejím oteplováním!!!
Takže den se bude prodlužovat a vzhledem k nižší odstředivé síle bude všechno na zemi těžší. 😏
To cítím každý den že jsem těžší a těžší, takže alespoň to mám vědecky odůvodněné. 😋
neuveritelne a zbytecne hovadiny.
To uz memate o cem psat? ja vim, jde tu hlavne o prachy a tím i o pozornost.
To je smutny pribeh...
A já proč přibírám na váze. 😁