1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

A ví vůbec "vědci" a ekofundamentalisté, že podle studie německých vědců způsobuje instalace offshore větrných turbín rozsáhlé změny v mořském proudění a zpomaluje mořské proudy?! 🙁

Odkaz

www.epochtimes.cz
Další instalace větrných farem v Severním moři může zpomalit mořské proudy, tvrdí německá studie
Další instalace větrných farem v Severním moři může zpomalit mořské proudy, tvrdí německá studie - Věda a příroda
2
Před 5 měsíci

Odůvodnění změny rotace uvedené v článku je samozřejmě hloupost. Efekt rozpaživší krasobruslařky se samozřejmě nekoná, protože zvýšení hladiny moří je dalece vykompenzováno efektem snížení ledovců. Možné odůvodnění by bylo, že původní jasně daná hybnost pevného ledového masivu se změní přechodem do chaotického pohybu kapalné vody - a pohybová energie by se ztratila ve formě tepla.

3
Před 5 měsíci
Karel Kovář

Kde je led a kde voda jste si všimnul? Tak zkuste vygůglit výšku hladiny na rovníku a jinde. Vy samozřejmě!

1
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 5 měsíci

Zelení, alarm!!! Rotace Země se zpomaluje!!! Rychle vyspekulujte opatření na její zrychlování!!! Společnost na vás spoléhá, když jste si tak ukázkově poradili s jejím oteplováním!!!

4
Před 5 měsíci

Takže den se bude prodlužovat a vzhledem k nižší odstředivé síle bude všechno na zemi těžší. 😏

1
Před 5 měsíciUpraveno
Jaroslav Lněnička

To cítím každý den že jsem těžší a těžší, takže alespoň to mám vědecky odůvodněné. 😋

4
Před 5 měsíci

neuveritelne a zbytecne hovadiny.

To uz memate o cem psat? ja vim, jde tu hlavne o prachy a tím i o pozornost.

To je smutny pribeh...

2
Před 5 měsíci

A já proč přibírám na váze. 😁

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA