1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Zadržený byl právník. Obyčejný přestupce by takové zastání nedostal. Je to špatný signál. PČR bude raději otáčet hlavu, tedy nám bude méně pomáhat a chránit nás....Pokud někomu seberu doklady a on dál pokračuje v jízdě, pak by to pro něho měla být hodně přitěžující okolnost.Kdyby při tom srazil člověka, tak by se tvrdilo, že je to vina PČR, která to viděla, ale nezasáhla....

45
Před 9 měsíci
František Štván

Zakročila, ale na soukromém pozemku!Nebyl.duvod k.takovemu zákroku jelikož nikomu nešlo o zdraví ani o život!

23
Před 9 měsíciUpraveno

No nevim, nevim. Tak jak je článek napsán jsem pochopil, že policisté zastavili dotyčného muže na soukromém pozemku, tedy ne na veřejné komunikaci a v tom vidím jádro pudla. Pokud jsem na svém pozemku, i když tam je vybudována cesta, policista nemá právo mi kontrolovat řidičský průkaz, nebo mě vyzývat k dýchnutí do balónku. Kdyby to bylo na veřejné komunikaci ani nepípnu, ale že to je u mě na pozemku asi bych se ohradil a to nemám právní vzdělání. Můj dům můj hrad. A to jinak kopu za policisty. Zákonný důvod tam prostě nebyl. Pokud se jednalo o běžnou silniční kontrolu tak pouze na komunikaci, jak zajede na svou parcelu tak je nedotknutelný. To by museli mít důvodné podezření že požil..a to neměli.

26
Před 9 měsíci
Ladislav Surovec

V tom rozsudku bude pouze slovíčkaření. Odbočil z místní komunikace na soukromou... V článku není psáno zda majáky se stopkou již zapnuli na té místní komunikaci. Na druhou stranu jestli policajt hledal pouta v autě je trochu úsměvné.

6
Před 9 měsíci

Takže jezdít pod vlivem alkoholu,i s odebraným Řidičským průkazem,je v pořádku! Policie místo potírání jízdy opilců,se jim bude následně i omlouvat? V jiných zemích,má Policie mnohem větší respekt,je nemyslitelné jim odporovat! U nás u jednoho Petičního stánku, musí být Policejní manévry, několika jednotek aby vyklidili neprávem zabraný prostor! 😜👎

9
Před 9 měsíci
Vladimír Vaněk

Prosím tě zákaz řízení platí pouze pro veřejné komunikace a týpek už byl na své soukromé příjezdové cestě😉 ,kdyby 100x dostal zákaz další jízdy tak na svým pozemku může jezdit i bez papírů a spekulace o tom jestli byl pod vlivem nebo protože nedal dejchnout je pouze spekulace bez důkazů,takže tento přestupek se nebude řešit ani soudně protože pro soud potřebuješ mít důkaz o ovlivnění a to jedině z krve😁 Tak čus a měj se hezky....

2
Před 9 měsíci

Tohle to už přestává být sranda, ožralej v pohodě může jezdit a policie s tím nic nezmůže. Trestanci mají vycházky z věznice, když hrajou nemocný tak jim zruší trest a pak si hrajou golf, za kytku trávy sedí 8 let, ale znásilnění je na podmínku když jde o děti tak je to na podmínku a zákaz pracovat s dětmi na 4 roky atd atd. Co to sakra jako je za zákony, proč se s tím ku..a nic nedělá a proč neprotestujeme v ulicích?

4
Před 9 měsíci
Petr Matas

Policie mu neměla dovolit odjet. Pokud ho buzerovali a zaklekávali až před svým bydlištěm, tak to už je policejní zvůle. Advokát nad nimi dokázal po třech letech vyhrát. Obyčejný člověk to musí strpět.

2
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Vzkaz soudu normalnim lidem - drzte .... a krok a kdo ne, ten si muze delat co chce a kdyby nahodou neco, tak se PCR omluvi a ti co mlci to zaplati. Fakt skvele ceske soudnictvi.

37
Před 9 měsíci
Lubos Chvatal

To jstejen špatně pochopil rozhodnutí soudu. Soud rozhodl, že k tomu, aby policie zakročila jak bylo popsané musi mít pádný důvod. A ten tam dle soudu nebyl.

Naštěstí tu má ještě nějaké slovo justice a ne policie (jak tomu bo v minulosti a v současnosti narozdil od některých jiných států).

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

V USA by byl po pokusu o ujetí z místa nejspíše zastřelen a tím by byla věc vyřízená.

13
Před 9 měsíci

Další vyčůránek s právním vzděláním 🤬 Já bych policajta fakt nemohl dělat...

28
Před 9 měsíci
Karel Kos

To je dobře.

4
Před 9 měsíci

A to měl právní vzdělání, jinak by jsme se o tom ani nedozvěděli.

34
Před 9 měsíci
Richard Montag

Přesně

1
Před 9 měsíci

Udělali chybu, ze za nim jeli. Jakmile se rozjel, prostřelil pneumatiky a pak na nej zakleknout. Protože byl hrozba . 😁

2
Před 9 měsíci
Mik Klimes

Četl jste začátek? Zastavili jej na soukromé cestě.

Jsem zastáncem nulové tolerance alkoholu za volantem. Ale tohle jednání PČR je za hranou.

3
Před 9 měsíci

Moc aktivní policie. Asi si zvyšovali sebevědomí.

16
Před 9 měsíci
Josef Jeřábek

Až mám některý opilec zabije autem někoho blízkého z rodiny.... Myslím už tak hloupý příspěvek nikdy nenapíšete 🫡👎

9
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt