Zadržený byl právník. Obyčejný přestupce by takové zastání nedostal. Je to špatný signál. PČR bude raději otáčet hlavu, tedy nám bude méně pomáhat a chránit nás....Pokud někomu seberu doklady a on dál pokračuje v jízdě, pak by to pro něho měla být hodně přitěžující okolnost.Kdyby při tom srazil člověka, tak by se tvrdilo, že je to vina PČR, která to viděla, ale nezasáhla....
Zakročila, ale na soukromém pozemku!Nebyl.duvod k.takovemu zákroku jelikož nikomu nešlo o zdraví ani o život!
No nevim, nevim. Tak jak je článek napsán jsem pochopil, že policisté zastavili dotyčného muže na soukromém pozemku, tedy ne na veřejné komunikaci a v tom vidím jádro pudla. Pokud jsem na svém pozemku, i když tam je vybudována cesta, policista nemá právo mi kontrolovat řidičský průkaz, nebo mě vyzývat k dýchnutí do balónku. Kdyby to bylo na veřejné komunikaci ani nepípnu, ale že to je u mě na pozemku asi bych se ohradil a to nemám právní vzdělání. Můj dům můj hrad. A to jinak kopu za policisty. Zákonný důvod tam prostě nebyl. Pokud se jednalo o běžnou silniční kontrolu tak pouze na komunikaci, jak zajede na svou parcelu tak je nedotknutelný. To by museli mít důvodné podezření že požil..a to neměli.
V tom rozsudku bude pouze slovíčkaření. Odbočil z místní komunikace na soukromou... V článku není psáno zda majáky se stopkou již zapnuli na té místní komunikaci. Na druhou stranu jestli policajt hledal pouta v autě je trochu úsměvné.
Takže jezdít pod vlivem alkoholu,i s odebraným Řidičským průkazem,je v pořádku! Policie místo potírání jízdy opilců,se jim bude následně i omlouvat? V jiných zemích,má Policie mnohem větší respekt,je nemyslitelné jim odporovat! U nás u jednoho Petičního stánku, musí být Policejní manévry, několika jednotek aby vyklidili neprávem zabraný prostor! 😜👎
Prosím tě zákaz řízení platí pouze pro veřejné komunikace a týpek už byl na své soukromé příjezdové cestě😉 ,kdyby 100x dostal zákaz další jízdy tak na svým pozemku může jezdit i bez papírů a spekulace o tom jestli byl pod vlivem nebo protože nedal dejchnout je pouze spekulace bez důkazů,takže tento přestupek se nebude řešit ani soudně protože pro soud potřebuješ mít důkaz o ovlivnění a to jedině z krve😁 Tak čus a měj se hezky....
Tohle to už přestává být sranda, ožralej v pohodě může jezdit a policie s tím nic nezmůže. Trestanci mají vycházky z věznice, když hrajou nemocný tak jim zruší trest a pak si hrajou golf, za kytku trávy sedí 8 let, ale znásilnění je na podmínku když jde o děti tak je to na podmínku a zákaz pracovat s dětmi na 4 roky atd atd. Co to sakra jako je za zákony, proč se s tím ku..a nic nedělá a proč neprotestujeme v ulicích?
Policie mu neměla dovolit odjet. Pokud ho buzerovali a zaklekávali až před svým bydlištěm, tak to už je policejní zvůle. Advokát nad nimi dokázal po třech letech vyhrát. Obyčejný člověk to musí strpět.
Vzkaz soudu normalnim lidem - drzte .... a krok a kdo ne, ten si muze delat co chce a kdyby nahodou neco, tak se PCR omluvi a ti co mlci to zaplati. Fakt skvele ceske soudnictvi.
To jstejen špatně pochopil rozhodnutí soudu. Soud rozhodl, že k tomu, aby policie zakročila jak bylo popsané musi mít pádný důvod. A ten tam dle soudu nebyl.
Naštěstí tu má ještě nějaké slovo justice a ne policie (jak tomu bo v minulosti a v současnosti narozdil od některých jiných států).
V USA by byl po pokusu o ujetí z místa nejspíše zastřelen a tím by byla věc vyřízená.
Další vyčůránek s právním vzděláním 🤬 Já bych policajta fakt nemohl dělat...
To je dobře.
A to měl právní vzdělání, jinak by jsme se o tom ani nedozvěděli.
Přesně
Udělali chybu, ze za nim jeli. Jakmile se rozjel, prostřelil pneumatiky a pak na nej zakleknout. Protože byl hrozba . 😁
Četl jste začátek? Zastavili jej na soukromé cestě.
Jsem zastáncem nulové tolerance alkoholu za volantem. Ale tohle jednání PČR je za hranou.
Moc aktivní policie. Asi si zvyšovali sebevědomí.
Až mám některý opilec zabije autem někoho blízkého z rodiny.... Myslím už tak hloupý příspěvek nikdy nenapíšete 🫡👎