1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pokud je to pravda, pak to vymyslel dokonalý idiot. Povinné ručení na sekačku....ale cyklisté, koloběžkári a jezdci na kdejakém nesmyslu nepotřebuji nic. Opravdu nápad hodný idiota

34
Před 2 roky
Pavel Novák

Ono to nebude tak horké, jak tu píšou. Ukažte mi zahradní trakturek (sekačku) která splňuje podmínky aby musela mít povinné ručení. Já žádnou běžnou neznám. Konstrukční rychlost 14km/hod prostě standart zahradní traktor nemá. A ikdyby měl tak pojištění bude ročně odhaduju 200 max. 🤷‍♂️

3
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Tady je to zas samej inteligent plivajici na vladu. A mistr autor clanku tomu nepomaha. Jedinej, kdo bude potrebovat povinny ruceni budou ty stroje, co se budou pohybovat v provozu. To, ze si nekdo drandi trakturkem po zahrade fakt neznamena, ze si na to musi porizovat pov.

7
Před 2 roky
Pavel Tvrdík

Navíc takový trakturek který jezdí max 8 až 10 km/ hod ty lepsi proste nemá konstrukční rychlost 14. Takže pojištěné stejně být nemusí. Navíc ikdyby musely, kolik bude stát ročně pojistka 200?

5
Před 2 roky

Komentáře od lidí co nečtou nic jiného než titulek, nebo nechápou psaný text. Jsou super.

1
Před 2 roky
Jiří Máca

Tak proč vypatlaní novináři píšou takové titulky? Je to někdy fakt na facku a slabší jedinci mohou dostat infarkt 😄

Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Ale ze na 90% pojizdnych sekacek, trakturku, ani jinych zahradnich stroju se toto nevstahuje protoze nesplnuji tu zakonnou povinost a to, ze neprekracuji podminenou rychlost 14km/h jelikoz vsechny moderni trakturky-sekacky se sedici obsluhou maji konstrukcni rychlost cca 9-10km/h. Akorat ze kdyz do zahlavi clanku napisete, ze sekacky a trakturky co maji lide na zahrade budou muset platit pojistku, tak nalakate spoustu lidi na precteni a jeste vic komplexaku, kteri budou zase nadavat na vsechny a vsechno kolem sebe aniz by si zakon precetli. Upadek novinariny v primem prenosu, hnus........

13
Před 2 roky

Autor článku je mimo. Za to nemůže. Dělá si z vás srandičky.

3
Před 2 roky

Mě by zajímalo jestli bude Policie číhat a šikanovat majitele traktůrků a větších sekaček když budou si chtít posekat okolo svého pozemku zvenčí, protože občas na pár vteřin vjedou při manipulaci na veřejnou komunikaci.

11
Před 2 roky

Tak hlavně že je z toho ten hmyz s polystyrenovou helmou na palici...nemá motor...a to že je účastníkem provozu na pozemních komunikacích je každému šumak...ale karma je zdarma..az ho sundá nejakej frajer s meďourem, kterému kvůli deb...a bezohlednosti pojišťovna nase...,tak bude na vozejku v Kladrubech vzpomínat na pracovni úspěchy

1
Před 2 roky

Ještě by měli zveřejnit o kolik se zvedlo zákonné pojištění vozidel hlavně u mladých.

1
Před 2 roky
Mojmír Švarc

No...,právě. Mám ujeto 2 miliony km.....,nikdy jsem nezavinil žádnou nehodu, Za celou dobu dvě pokuty, jednou za rychlost, podruhé za propadlou STK. A přesto si připadám, jako řidič druhé, možná třetí kategorie. Žádné výhody za slušné chování...,ale feťáka bez řidičáku chytnou za měsíc 4x a pořád jezdí. Auto nemá STK a myslím (podle zvuku ani výfuk) a nikdo si s ním neví rady.

3
Před 2 roky

Když mě, nebo dítě sestřelí magor na elektrokoloběžce, tak buď půjde úhrada z jeho POV, nebo to za něj zatáhne ČKP a pak se s ním bude soudit ona.

Konečně krok správným směrem.

1
Před 2 roky

Píšete totální nesmysly právě že jako jediné musíte zelenou kartu předložit jinak nic jiného není potřeba,ptal jsem se včera přímo policajtů než se spoléhat na blafy co se píšou na internetu nebo co melou ve zprávách!!

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA