Tak já tedy vůbec strach nemám,protože Péťa Signál to je rozený krotitel inflace !!! ... 🤣😂🤣
Vždyť ještě neskončila ta první a už se blíží druhá a za ní určitě třetí co tady taky čekat ale Fiala to zase okecá jak se máme za jeho vlády dobře
Lže, premiér říkal a zároveň tlumočil do znakové řeči, že už bude jenom lépe a poznáme to v peněženkách.
A kdo mu ještě věří ?????
To jsou tedy kecy, vrchol zlata už byl, prodával jsem v dubnu za 2400 dolarů, nyní je za 2300 a stagnuje. Kdo nakoupí, prodělá do roka 40%.
Neotravuj se zlatem. Já mám starosti jak koupit z důchodu Plzničku a cigárka.
K inflaci recese a následně případná devalvace, to vše stihne slepenec za jedno volební období. Čeští idioti těšte se.
Vláda neschopné zaprodané demolice hodně bolí většinu českých peněženek.
Češi mají co chtěli, co budou mít se uvidí.
Fiala nedávno říkal že je inflace za námi, já už fakt nevím!
Prostě za námi,před námi a všude kolem nás.Je vidět že těm kdo vládne nám i světu to vyhovuje.Být romantik tak věřím že potomci templářů se mstí nejen evropě a naši chlebodárci jim ochotně sekundují i když pořádně neví která bije.Hlavne že jim to sype,etika a morálka i čest jsou nežádoucí balast.
Fiala to svede zase na Babise jako vzdy za vsechno muze Babis
Buďme objektivní, zloděje a populistu vystřídala neschopnost.
Nelžete světový lídr, slunce naše fialové jasně řekl, že inflace je zkrocena a vy teď tohle.
kdo šíří tyhle bludy...nutela říkal že inflaci jsme porazili....viník šíření téhle pravdy se musí najít...