1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak já tedy vůbec strach nemám,protože Péťa Signál to je rozený krotitel inflace !!! ... 🤣😂🤣

44
Před 2 roky

Vždyť ještě neskončila ta první a už se blíží druhá a za ní určitě třetí co tady taky čekat ale Fiala to zase okecá jak se máme za jeho vlády dobře

41
Před 2 roky

Lže, premiér říkal a zároveň tlumočil do znakové řeči, že už bude jenom lépe a poznáme to v peněženkách.

33
Před 2 roky
Pavel Čajka

A kdo mu ještě věří ?????

20
Před 2 roky

To jsou tedy kecy, vrchol zlata už byl, prodával jsem v dubnu za 2400 dolarů, nyní je za 2300 a stagnuje. Kdo nakoupí, prodělá do roka 40%.

3
Před 2 roky
Jiri Čapek

Neotravuj se zlatem. Já mám starosti jak koupit z důchodu Plzničku a cigárka.

7
Před 2 roky

K inflaci recese a následně případná devalvace, to vše stihne slepenec za jedno volební období. Čeští idioti těšte se.

34
Před 2 roky

Vláda neschopné zaprodané demolice hodně bolí většinu českých peněženek.

Češi mají co chtěli, co budou mít se uvidí.

38
Před 2 roky

Fiala nedávno říkal že je inflace za námi, já už fakt nevím!

19
Před 2 roky
Jiří Rybář

Prostě za námi,před námi a všude kolem nás.Je vidět že těm kdo vládne nám i světu to vyhovuje.Být romantik tak věřím že potomci templářů se mstí nejen evropě a naši chlebodárci jim ochotně sekundují i když pořádně neví která bije.Hlavne že jim to sype,etika a morálka i čest jsou nežádoucí balast.

2
Před 2 roky

Fiala to svede zase na Babise jako vzdy za vsechno muze Babis

35
Před 2 roky
Gubco Eda

Buďme objektivní, zloděje a populistu vystřídala neschopnost.

7
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 2 roky

Nelžete světový lídr, slunce naše fialové jasně řekl, že inflace je zkrocena a vy teď tohle.

41
Před 2 roky

kdo šíří tyhle bludy...nutela říkal že inflaci jsme porazili....viník šíření téhle pravdy se musí najít...

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA