Jak čte člověk některé komentáře, tak by na to měli najmou ještě pár set indických policajtů s těmi bambusovými holemi. A místo pokuty prostě lísknout přes záda.
👍👍👍
V pořádku. To, že je někdo turista neznamená, že se může chovat jako křupan jen proto, že tzv.přináší peníze.
Už před 50ti lety jsem byla v Bulharsku a tam na každém rohu bylo napsáno že pohyb v plavkách je zakázán.
Pokuta je to drakonická ale nařízení chápu a schvaluji. Plavky patří na pláž. A myslím si, že ani odkládání triček při cestách po městech či kulturních památkách by nemělo být přípustné.
Tak jsem ještě tak nějak schopen pochopit, že požadují triko a nechtějí plavky, ovšem co jsou vlastně plavky. Dneska se z nějakého důvodu plno lidí koupe v kratasech. Ale určovat, že nesmím mít žabky? Jaký je rozdíl jestli mám žabky, nebo třeba kristusky ono i žena v lodičkách na noze prakticky nemá žádnou obuv.
Při pohledu na fotku je naprosto chápu.
Přináší peníze. Pokud vás to pobuřuje, tak pojedou jinak. A pak budou škemrat. Jam Chorvati za covidu. Těm už opět narostl hřebínek. Neskutečné.
To je pravda, dřív se vyslékali do půli těla jen ti kdo sportovali. Dneska se přece nemáte za co stydět. Když nějaká 80 léta babka má na sobě plavky o dvou dílech. Kdybych byl policajt tak by i ta babka dostala pokutu nebo vězení za vytržnost. Je těžké být v dnešní době konzervativní.
Schvaluji. Je to hnus je viět.
A co když tam půjde blon. kočka 175/25/60,to budeš slintat jak pes co?
Jako další puritáni stejně jako v USA😂😂😂. Eu je fakt národ tupců
A co s nahými turisty?
A co vás na tom pohoršuje? Slušný člověk by do města v plavkách prostě nešel.
V pořádku, taky se mi nelíbí koukat na opocené pupkáče😩😤🤥