1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jak čte člověk některé komentáře, tak by na to měli najmou ještě pár set indických policajtů s těmi bambusovými holemi. A místo pokuty prostě lísknout přes záda.

3
Před 1 měsícem
Jordan Milan

👍👍👍

Před 1 měsícem

V pořádku. To, že je někdo turista neznamená, že se může chovat jako křupan jen proto, že tzv.přináší peníze.

33
Před 1 měsícem
Ivana Bednářová

Už před 50ti lety jsem byla v Bulharsku a tam na každém rohu bylo napsáno že pohyb v plavkách je zakázán.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Pokuta je to drakonická ale nařízení chápu a schvaluji. Plavky patří na pláž. A myslím si, že ani odkládání triček při cestách po městech či kulturních památkách by nemělo být přípustné.

58
Před 1 měsícem

Tak jsem ještě tak nějak schopen pochopit, že požadují triko a nechtějí plavky, ovšem co jsou vlastně plavky. Dneska se z nějakého důvodu plno lidí koupe v kratasech. Ale určovat, že nesmím mít žabky? Jaký je rozdíl jestli mám žabky, nebo třeba kristusky ono i žena v lodičkách na noze prakticky nemá žádnou obuv.

3
Před 1 měsícem

Při pohledu na fotku je naprosto chápu.

47
Před 1 měsícem
Jana Pokorná

Přináší peníze. Pokud vás to pobuřuje, tak pojedou jinak. A pak budou škemrat. Jam Chorvati za covidu. Těm už opět narostl hřebínek. Neskutečné.

15
Zobrazit dalších 23 reakcí
Před 1 měsícem

To je pravda, dřív se vyslékali do půli těla jen ti kdo sportovali. Dneska se přece nemáte za co stydět. Když nějaká 80 léta babka má na sobě plavky o dvou dílech. Kdybych byl policajt tak by i ta babka dostala pokutu nebo vězení za vytržnost. Je těžké být v dnešní době konzervativní.

Před 1 měsícem

Schvaluji. Je to hnus je viět.

21
Před 1 měsícem
Josef Tomek

A co když tam půjde blon. kočka 175/25/60,to budeš slintat jak pes co?

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Jako další puritáni stejně jako v USA😂😂😂. Eu je fakt národ tupců

12
Před 1 měsícem

A co s nahými turisty?

2
Před 1 měsícem
Radovan Seidl

A co vás na tom pohoršuje? Slušný člověk by do města v plavkách prostě nešel.

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

V pořádku, taky se mi nelíbí koukat na opocené pupkáče😩😤🤥

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt