1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Každý výrobek by se dalo vylepšit.. když sem viděl na fotce vyklopenou korbu...chtělo by to do šasí nějaké úhlopříčně vzpěry...a tu nápravu bych nedal tak dozadu...jde moc váhy na traktor závěs trpí,plus fakt že při manévrování potřebuje v zatáčkách hodně nadjezdu...a taky musí být to závaží..což bych nechtěl jeden den nasazovat a druhý zase demontovat...

Před 2 roky

Stačí se podivat na Odkaz a těch vleček, co tam bylo postaveno, tak by to dalo na knížku....

Před 2 roky

Tak hlavně hodně kilometrů bez pojistné události, to by pak ta úspora vyšla hodně draho.

5
Před 2 roky

Vlečka je bez technické kontroly, nemá SPZ, to znamená že vůbec nesmí vjet na komunikace. Navíc není bržděná, což je hodně nebezpečné. Nechápu, jak může někdo uveřejnit tento článek. Kutil se vystavuje ve správním řízení pokutě v řádu desítek tisíc korun. Pokud s tímto vlekem způsobí nehodu i daleko horší postih.

4
Před 2 roky
Jakub Novotný

Trochu to chce selský rozum traktor má cca 3 tuny vlečka max. 1,5t a je zatížená zadní náprava. Když mám les hned za humny a nejedu po silnici, tak v tom nevidím problém.

2
Před 2 roky

Takových vleček, je na každé vesnici spousta. Horší je, že to nesmí na silnici. Jedině to přihlásit jako domácí stavbu, ale to potřebujete povolení, nákres, výpis, z z jakého materiálu je to vyrobeno a musí to vařit někdo, kdo má státní zkoušky. To se bavíme o vleku, do 750 kg, celkové hmotnosti. Lepší by byl vlek brzděný, ale ten už zase musí postoupit přezkoumání, ve státní zkušebně. Nevím proč to není jako v Rakousku. Vlek, který si někdo vyrobí doma, třeba i brzděný,dostane povolení jet po silnici, ale pouze maximální rychlostí 10 km za hodinu a pojištění se platí, pouze na traktor, z kteří se později platí případné škody. Samozřejmě místní farmáři s tím 10km/h nejezdí, vůbec, pokud to táhne s velkým traktorem, jako je John Deere a podobně. Naše státní orgány a pojišťovny by se nad tím mohli zamyslet, ale to by zase nikdo nevydělal....

2
Před 2 roky

Asi neni az takovy problem si to udelat, ale spis, aby to posavil oficialne na papiry a mohl i z polni cesty vyjet na silnici, to vidim jako vetsi problem.

Driv kdyz chtel clovek na vesnici nechat kluka projet autem, zajel na mistni polnacku a bylo. Dneska clovek vyjede a prijde 10 udani

1
Před 2 roky

Oslavovat pěti tunami naložený nebrzděný přívěs v terénu, tažený traktorem s jednou brzděnou nápravou není právě to ořechové.

15
Před 2 rokyUpraveno

Hm já sem udělal vlecku a za 10000 tis kč z multikary , prostě jsem koupil vrak urezal kabinu natáhl delší hadice a dovaril oje, no a dva kubíky betonu taky uveze. Ale nikdo o mě nechce psát 🤣

2
Před 2 roky

podobnou sklápěcí vlečku s rozměry 190x320 cm jsem si vyrobil před 25 lety a složí dodnes...

4
Před 2 roky

Nejlepší je vlečka na pelhřimovským podvozku tzv. trojkombinace (rozmetadlo, valníček a cisterna) má to červený techničák a nemusím chodit na STK :)

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA