1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

České banky se drží hesla "dej si k nám prachy, a neotravuj‼️" 🙂

7
Před 5 měsíci

Používám tři banky a žádného zdražení v tom co používám jsem si nevšimnul, tedy ani výběru z bankomatu, případně vkladu. Tedy ani u nich neplatím nic, spíše čerpám. Pokud budou chtít platit nějaké nesmyslné poplatky, tak s nimi skončím a jdu jinam, tak je to jednoduché.

10
Před 5 měsíci

On už byl kalendářní rok, kdy banky (a pošta) neohlásily zdražení ?

11
Před 5 měsíci

Babišova drahota.

16
Před 5 měsíci
Václav Brom

Bože ty jsi ul

17
Před 5 měsíci

No ,mají málo. Za loňský rok, bylo hospodaření v přebytku, jen pár miliard !!! A to je málo, chtějí víc. To vidíte už na úrokách ,jak padají. Moneta se ještě trochu drží, ale ? Přijde čas ,tam peníze nenechat, protože z toho mála co Vám dají, daň a inflace ,Vám skoro nic nezůstane. Nevím ,ale v dnešní době je lepší mít hotovost doma, nikdy nevíte ,co se stane. Je velmi nejistá doba.😊

17
Před 5 měsíci

Stačí změnit banku..

5
Před 5 měsíci

musíte být aktivní.. Zdražíte? Půjdu jinám.. Že je to u všech? Není v EU jen jen banka V ČR.. Já se jen zmínil (při řešení jednoho problému) na dotaz s čím vám ještě můžu pomoci - S ničím jste drazí.. A za 14 dní ať se dostavím na pobočku k jednání - a sami mi nabídli účet bez poplatků - a to hned ke dvoum kontům co jsem u nich obsluhoval. Nic jsem nemusel měnit a měl jsem to najednou zadarmo..

2
Před 5 měsíci

To je novodobá služba drzých bankéřů pro zákazníky.

22
Před 5 měsíci
Olga Fabiankova

Je na každém jakou banku si vyberou. Já např. u velkých bank nejsem.

9
Před 5 měsíci

Mě kdysi ve škole učili, že když si uložím peníze,tak je bance pujčuju,tak proč vůbec chtějí za služby peníze?

12
Před 5 měsíci

Jo jo, u nás v ČR (v západních zemích Evropy si to nedovolí) patří banky k největším zlodějům.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA