Důkaz? Argumentační faul. Ať žije dezinformace a manipulace. Já zase slyšel, od pra báby z druhé strany a to myslím myslela vážně, že při svých vyjížďkách na koni, rád povozil modrooká děvčátka.
Myslím lepší je budovat budoucnost a ne pletichy a drby z dob minulých.
Když se smrt Jana Masaryka posoudí z mnoha hledisek politických a čistě racionálních, tak z toho jednoznačně vychází vysoká pravděpodobnost toho, že na jeho smrti měli eminentní zájem naši komouši a především zlotřilí Sověti ...
Už jen ppdle toho jak Vás tu rudí trolí je jasné , že je to další pravda která se jim tuze nehodí a tak maj rozkaz rozbit diskuzi a urazkami vás znechutit.
Holt služky Rusů v tomto státě musí stůj co stůj zabránit tomu, aby češi prozřeli a byli si schopni vytáhnout hlavu z vastní pr..zádele...
Mě tady nejvíce pobavily dva komentáře, že byl zbabělec, že tam měl jít Masarykovi pomoci. Sám proti čtyřem na tzv. férovku... No tak vy co tohle tvrdíte jste největší zbabělci. Jediné co mohl, tak říci to posádce ale na to nebyl čas a pak ta politická situace.. i kdyby Masaryka zachránili tak by si zachránci užili odměnu v uranových dolech.
Pánovi šlo o život a zachoval se ne moc odvážně. Voličům ANO i SPD jde taky o život, místo aby utekli, kolaborují s ruským režimem a podporují ho hloupými poznámkami na internetu. Takže to jsou větší zbabělci. Pán aspoň utekl a mlčel. Naši chytro voliči intelektuálové a vlastenci nemlčí a pak z jejich davu vzejde Maco Turek a dostanou se až do vlády. Ach jo.
Pravda, Turek mohl dělat ostudu jinde (třeba se zase meumístit na závodech proti dorostencům) ale Bureš potřeboval někoho kdo odvede pozornost jinam..
Masaryk byl pro komunisty užitečný trouba. Až by ho nepotřebovali, tak by skončil jak kolaborant Svoboda.
Třeba Slánský byl taky zlikvidován na příkaz Stalina! Byli jsme ruský protektorát a na západě nám ještě dnes říkají Ruský satelit...
Už nám tak nikdo neříká. Zaspal jste dobu. Leda... možná nám tak začnou říkat po delší době Babišovy vlády.
To je opět story, pán si na to vzpomněl po 70 letech, ten má ale paměť.
Hele mohlo to být všelijak.A to jsem ho znal osobně.Já jsem všechny znal osobně.
vetsi traparnu jsem necetl.. to kdyby cetl Jaroslav Cvancara tak by spadl ze zidle smichy..
můj otec tam byl taky a jasně slyšel, jak pan balúch st. křičel. "pusťte mě na něj".