1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 24 dnyUpraveno

Takže já vlastně bojuju proti vysokým cenám. V kavárně jsem nebyl asi 15 let a v hospodě půl roku a to ještě na oběd a jedno pivo. Myslím si, že maximum čeho Chorvati dosáhnou je, že ty kavárny budou přes zimu zavřený.

5
Před 23 dny
Zbyněk Prášek

Ne jenom přes zimu,ono to bylo znát i v sezoně 24.Kolega má karavan,dříve jste sehnali místo u soukromníka na zaparkování,vloni už ty ceny vyskočily nahoru.A co se týká samotných Chorvatů, tak prořídli řady kdy vysedávali venku u stolečků.A jako další poznatek ubylo turistů,spolehali na Němce,Poláky,Rusáky,a ti to radši natáhnou do Černé Hory kde nejsou přelidněné pláže,čistá voda bez fekálii.

1
Před 24 dnyUpraveno

Pekarová a STAN - Dozimetr jsou největšími prosazovateli zavedení Eura v ĆR , jehož důsledkem bude stejně jako ve všech zemích, kde tuto měnu zavedli, prudký růst cen a tedy i inflace a znehodnocení úspor.

Těmto liberálním progresivistům jde hlavně o to, aby hlavní starostí běžných občanů byl boj o přežití, neměli čas remcat a aby si mohli na jejich úkor dále mastit kapsy.

Mainstream nás donedávna krmil zprávami o tom, jak jsou lidé v Chorvatsku štěstím bez sebe, že už mají Euro.

77
Před 24 dny
Petr Dvorak

Co s tím má společného euro?

32
Zobrazit další 4 reakce
Před 24 dny

Stačilo by u nás týden, čtrnáct dní bojkotovat vybraný řetězec a je na kolenou. Ale v Česku máme specifický trh, my sice brbláme, ale ve skutečnosti rádi kupujeme předražené výrobky a platíme předražené služby a všichni majitelé obchodů to ví :-)

38
Před 23 dny
Jiří Jelínek

Já nevim, jak Vy, ale já tedy rozhodně ne. Mám určitou hranici a pod tu nejdu, např. brokolice do 30 Kč/0,5 kg. Když je dražší, prostě nekoupím.

3
Před 23 dny

„Cílený čtvrteční bojkot zaměřený na tři řetězce a tři druhy zboží Kelemen zdůvodnil kritikou nejdříve Lidlu za jeho praktiky, když vyzval spotřebitele, aby tam po celý týden neutratili ani cent.“ – Stejné praktiky provádí Lidl i v ČR! A co na to české odbory? Co se takhle připojit k protestům v Chorvatsku, aby to mělo větší účinnost?

A sdělovací provládní média o tom v ČR také moc neinformují.

A že by pětidemoliční vláda také stanovila regulované ceny základních potravin a ochránila tak své občany, to asi nemůžeme ani doufat, že?!!!

5
Před 23 dny
Petr Bureš

Pětidemoliční vláda je minulost,

3
Před 24 dny

mě se líbí ten přístup...

Češi remcají , ale Chorvati jednají....

Také bysme měli pochopit tu hlavní sílu spotřebitele- prostě nekupovat!

134
Před 24 dnyUpraveno
Aleš Foretník

Češi evidentně v prosinci 2023 jen neremcali, když šéf Madety prohlásil, že bude muset od nového roku zdražit o 10 %. Ceny potravin ve spotřebních koši dokonce o 2 % proti roku 2023 klesly.

19
Zobrazit další 3 reakce

Tak toto je ta výhoda Eura jak tvrdi Pávek , Nidermajer a další z horních deseti tisíc !!!!!

96
Před 24 dny
Jindřich Skřivánek

Fakt dobrý blábol. Jezdíte někdy nakupovat např do Německa, kde také mají Euro?

43
Před 24 dny

Tohle se bohužel u nás nestane.Tady budou nadávat a pak to stejně koupí.Co kdyby umřeli hlady kdyby jeden den nenakupovali.

48
Před 24 dny
Jana Hejcmanová

no já bych to tolik neházel do jednoho pytle tuhle sem si všiml stejný krabice o 100gr menšího obsahu u Granka...a maj smůlu...a jde to i na jiných věcech jen se o tom tolik nemluví,možná nesmí, dost z nás se snad přizpůsobilo

5
Před 23 dny

Tohle my Češi nikdy nedokážeme, budeme brblat a to je vše, za všechno mluví fakt že kde kdo plive na komunisty a ohání se demokracií, přitom ten kterej jim bezmezně věřil a sloužil a případně by zasahoval v listopadu 89 proti demonstrantům teď sedí na hradě i se soudružkou politrukem...

6
Před 23 dny

To jen Češi snesou vše. Předražené nekvalitní potraviny - NEVADÍ. Nejdražší energie - NEVADÍ. Oddalování odchodu do důchodu - NEVADÍ. Fialka vám slíbí platy jako v Německu a budete držet pysk a šoupat nohama🤣

3
Před 24 dny

No to se u nás nikdy nepovede. Třeba máslo. Zdraží máslo,kdyby ho týden nikdo nekoupil. Jakpak by ho zlevnili. Ale to by lidi asi umřeli hlady, kdyby nekoupili máslo. Nebo něco jiného.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt