1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

V Rusku nic ojedineleho,tam se deji detem mnohem horsi veci ktere nikdo neresi.Tam nikdo neresi domaci nasili na zenach a detech.Uplne normalni vec u Ruskeho naroda.

29
Před 7 měsíci
Helena Luklová

To by se jinde stát nemohlo, než v Rusku. A už vůbec ne na Ukrajině, že? 🤣

6
Před 7 měsíci

Rusové..od nich nikdy nepřišlo nic dobrého..

Věčně opilí hovada co ohrožují děti.

Pamatuji na video,kdy ruská opilá "matka" svou 3letou dceru držela za ruce v 6.patře a neudržela ji..ta malá strašně plakala..prosila maminko nepouštěj mě..😢😢😢

Toto je zcela zbytečný národ!!!!!

22
Před 7 měsíci
Petra Hladilová

Pamatuji se na to video, píšu to jinde ve svém příspěvku. Viděla jsem to, matka ji nakonec postě pustila.

4
Před 7 měsíci

To je hnusný národ! Viděla jsem před lety, jak ruská matka drží batole z okna, mohlo to být nejméně 5. patro nebo i výš a dítě křičí "Mama, mama, ja bojus!!!!" A ona ho nakonec stejně pustila dolů. Dodnes mi je zle, když si na to vzpomenu.

6
Před 7 měsíci

Putinova výchova.

7
Před 7 měsíci

Typicke evolucne zaostele ruZke zrudy... a za takovy ruZky MIR(svet) ryzovy polotovar okurka Okamura a jeho dezolatni stejne mentalne zaostali kolaboranti/volici verejne lobbuji a sneji 😏🤮

5
Před 7 měsíci

Debilita Rusů nezná mezí. Strašný narod barbarů.

23
Před 7 měsíci

o russácích si myslím své, ale... lidské zrůdy, ubližující dětem, se najdou všude. bohužel i u nás 🙁

4
Před 7 měsíci

Jsem rád, že rodiče tenkrát se rozhodli opustit zemí, kde jsem se narodil… Nemůžeš si vybrat kde se narodíš, ale kde budeš žít ano

Před 7 měsíci

V šoku? Normální den v rusku tak jaký šok. Ta mentalita poloopů myslím už nikoho nešokuje.

Před 7 měsíci

U nas se strili ve skolach atd., a nekdo chce tady moralizovat Rusko🤣🤣🤣

8
Před 7 měsíci
Jindra Macek

Tam se také střílí ve školách.

Rusko moralizujī ti, kteří Rusy poznali blíže . A věru - je velký důvod moralizovat. Jejich chování je mnohdy nehorázné, násilnickė, nekultivované a chamtivé..

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA