V Rusku nic ojedineleho,tam se deji detem mnohem horsi veci ktere nikdo neresi.Tam nikdo neresi domaci nasili na zenach a detech.Uplne normalni vec u Ruskeho naroda.
To by se jinde stát nemohlo, než v Rusku. A už vůbec ne na Ukrajině, že? 🤣
Rusové..od nich nikdy nepřišlo nic dobrého..
Věčně opilí hovada co ohrožují děti.
Pamatuji na video,kdy ruská opilá "matka" svou 3letou dceru držela za ruce v 6.patře a neudržela ji..ta malá strašně plakala..prosila maminko nepouštěj mě..😢😢😢
Toto je zcela zbytečný národ!!!!!
Pamatuji se na to video, píšu to jinde ve svém příspěvku. Viděla jsem to, matka ji nakonec postě pustila.
To je hnusný národ! Viděla jsem před lety, jak ruská matka drží batole z okna, mohlo to být nejméně 5. patro nebo i výš a dítě křičí "Mama, mama, ja bojus!!!!" A ona ho nakonec stejně pustila dolů. Dodnes mi je zle, když si na to vzpomenu.
Putinova výchova.
Typicke evolucne zaostele ruZke zrudy... a za takovy ruZky MIR(svet) ryzovy polotovar okurka Okamura a jeho dezolatni stejne mentalne zaostali kolaboranti/volici verejne lobbuji a sneji 😏🤮
Debilita Rusů nezná mezí. Strašný narod barbarů.
o russácích si myslím své, ale... lidské zrůdy, ubližující dětem, se najdou všude. bohužel i u nás 🙁
Jsem rád, že rodiče tenkrát se rozhodli opustit zemí, kde jsem se narodil… Nemůžeš si vybrat kde se narodíš, ale kde budeš žít ano
V šoku? Normální den v rusku tak jaký šok. Ta mentalita poloopů myslím už nikoho nešokuje.
U nas se strili ve skolach atd., a nekdo chce tady moralizovat Rusko🤣🤣🤣
Tam se také střílí ve školách.
Rusko moralizujī ti, kteří Rusy poznali blíže . A věru - je velký důvod moralizovat. Jejich chování je mnohdy nehorázné, násilnickė, nekultivované a chamtivé..