Dezinformátoři??????? co to tady píšete??? PŘEDEVŠÍM TO JSTE VY. ČT, NOVA, Proma a ostatní.
Co to placate,Za druhou davkou tecka za covidem. To byla deziformace.... Nelzete nikdo vam uz neveri.
Tu ještě někdo sleduje v době netflixu a jiných streamovacích služeb?
"Budeme rádi, když nám ČT umožní toto poselství míru a prosperity vyslat k veřejnosti skrze vysílání,“ doplnil Vrabel.
Tak to je ftip století: zadlužený Vrabel chce vyslat vzkaz o prosperitě 🤣🤣🤣.
. Žádní dezinformátoři to nejsou, lidi tam jdou hlavně díky drahým energiím. A hlavně vláda nic pro lidi nedělá. Ať zařídí zpátky cenu elektřiny a máte prázdný Václavák.
Všechny media jsou zmanipulována. Proč jim není umožněno základní právo tedy svoboda projevu. Toto nazýváte demokracii? Za toto jsme před 33lety bojovali? Je to návrat k totalitě. Když chtěji mluvit, tak at mluví a my sami si vybereme co je správné. Nejsme žádné ovce, ale jsme svobodně myslící lidé
No právo svobody projevu umožněno je.Muže si mluvit na náměstí do mikrofonu.
a kdo to chce poslouchat muže si svobodně dojit na to náměstí a poslouchat to. Ale nevidím důvod, proč by každému, kdo chce vyjadřovat svůj názor mělo být umožněno živé vysílání v ČT
Jestlipak víte Kamilko, že ty, které dnes nazýváte dezinformátory se před několika staletími říkalo kacíři?
A jeden z nich byl i například Jan Hus.
Chcete srovnávat Jana Husa s Vrábelem? To je chucpe.
dezinformátoři tam už dávno sedí.Každý jí platíme a málokdo ji sleduje.Stejně tak čr
Fialovi dezinformatori se bojí, že přijdou o koryta
Zjistil jsem, že se na ČT téměř nedívám. Nejprve jsem skončil s Wolnerem, Fridrichovou a Moravcem. Potom to postupovalo tak nějak samo. Mimo propagandy tam téměř nic není.
Já už se na ČT nedívám od roku 2015. Ale jejich dezinformace se ke mě dostávají v diskuzích a přes sociální sítě. To mi ke zvracení bohatě stačí.
Ono se tak nějak učilo, že demokracie je o tom, že můžete beztrestně (bez nálepkování) vyslovit svůj názor a že posluchači tohoto názoru svobodně vyhodnotí, co je a není správné a to nesprávné prostě hází za hlavu...
Pokud ale ten správný názor není podložen i žádoucí a správnou vládnoucí politikou (ve prospěch své vlasti a svých občanů), pak nám je ta demokracie k ničemu... Místo slov nás totiž víc přesvědčují skutky... Tak je to jednoduché velebnosti....
Lhaní není názor.Lež je vždy lež. A pleteš si demokracii s anarchií .