Přes dvacet exekucí to má na krku, ale "pravdu" by to šířit chtělo. Směšné, stejně jako jeho nohsledi. Ale však on vás beztak vrátný vyrazí, a když ne on, tak vás PČR posbírá do antonů.
To je hrozná pakáž.
nikdo mi nebude říkat ,že jsem pakáž .vy být mým synem tak vás raději zastudím než vychovávat takového .. na to není ani výraz jak vyjádřit své opovržení
A to se zase vyrojilo obhájců zadluženého proruského podržtašky Vrábela. Tak co,jak se mu žije z vašich peněz ubožáci? Vždyť ten komik neuznává ani výsledky voleb. Sám říkal,a to v jednom rozhovoru,že chce novou vládu a spolupráci s Ruskem. Tím teda říká,že chce proruskou vládu? Chce tady podporovat agresora a okupanta? Tak mu dál tleskejte,ale ukazujete,jací jste morální mrzáci.O hlouposti ani púsát nebudu,tu ukazujete,když mu posíláte peníze ,i když víte,jak je zadlužený a kolik má exekucí.
Tak jako Vašemu Mikuláši Mináři asi ne.
V Praze na 17.listopadu bude veselo. Studenti co stávkujou za klima chtěji projít Prahou, Vrábel chce okupovat ČT. Určitě se jade ještě někdo.
Ještě je velká akce na Letné - Chcípl PES...
Ono je to živé vysílání, takže mě nemůžou vypnout...
Koukám, že stroj času přenášející čtenáře svou rétorikou do dob před rok 1989 není jen doménou Fora24, či Hlídacího psa, ale i Deníku. Zajímalo by mne, zda je to z vlastní hlavy paní redaktorky, anebo zda opisuje zadané notičky.
Třeba mají pro inspiraci někde schované Rudé právo ze sedmdesátých let a pilně opisují. Jenom některé ty zastaralé výrazy (agenti imperialismu, zaprodanci a zkrachovanci) zaměnili za módnější výrazy - dezinformátor, dezolát, antivaxer, proruský šváb (obzvláště výživný výraz). Nic nového pod sluncem.
Údajní ezinformátoři budou táhnout na skutečné největší sídlo dezinformací ...
Ano, a každý, kdo má odlišný názor je dezinformátor, dezolát atd. To jsme to dopracovali, k blití.
Co se takhle podívat do historie,abychom věděli,
jak to s tou dezinformací vlastně je?
Ono by možná stačilo poslechnout si projev tehdejšího senátora Bidena,
dnešního prezidenta USA.
Nemusíme chodit tak daleko, stačí si poslechnout projev pana Fialy o EU (to se ještě nezdobil plnovousem) před několika lety a jeho servilní postoj k EU v různých projevech dnes.
Putinův výslanec Vrabel v insolvenci a profesionální flastenečtí protestovači proti všemu, s Okamurovým heslem ČR až na 1.místě. Uvidíme jak si s tou proruskou pakáži poradí policie.
"ČR až na 1.místě" - vám nějak vadí Česká republika? Stýská se vám po protektorátu, nebo po Rakousku-uhersku? Nebo byste ČR zrušil a zavedl stát Evropa?
Jen ať přijdou, možná budou překvapení, co se na ně chystá...
A čím jako? Pakliže občané někde stojí, povídají si a soutěží o nejvtipnější slogan, co je jako čeká? Rozzuřený jorkšír Rakušan s pytlem na mrtvoly?