1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Asi nejde o ani tak o angličtinu,

jde o to, že tento člověk zastával funkci Europoslance.

Funkci, pro kterou je základní předpoklad, že se domluví cizím jazykem, tedy obecně alespoň angličtinou.

To, že se nechal nominovat a prostým lidem zvolit a do funkce nastoupil demonstrativně ve voze se spotřebou 15+l/100km,

svědčí pouze a jen o jeho osobnosti a povahových rysech psychopata.

Ne každý musí umět anglicky psát či mluvit,

ale ne každý kdo to neumí strká rypák tam kam nemá.

Ale lidé na to mohou mít i jiný názor - třeba některým psychopati imponují.

5
Před 5 měsíci

Je to horší s tou angličtinou než jsem se domníval a podobně to bude asi vypadat i se znalostmi přírodních věd a historie. Kdyby se poučil od Vlasty Buriana a dal si do huby horkou bramboru, tak měl aspoň výslovnost lepší.

28
Před 5 měsíci

Učelově setříhané video.Umí docela slušně anglicky.

25
Před 5 měsíci
Jaroslav Hruza

Tak to asi byla tréma, že? Taky si myslím, že takhle špatný to být nemůže.

2
Před 5 měsíci

Spousta z Vás , kteří si tu uspokojujete své ego nedokážete mluvit jinak, než Česky, ale někoho kritizovat , to by Vám šlo. Odpad nic jiného jste.

21
Před 5 měsíci
Jiří Danko

Odpad je někdo, kdo si hraje na něco, co není. Ale chápu, že pro někoho, kdo neumí ani česky, to stačí.

3
Před 5 měsíci

Ten člověk a především jeho hlava je jak bedna. Samozřejmě dutá.

3
Před 5 měsíci

Vlastně to bylo v pořádku, nebyly mu rozumět hovadiny co tam plácal, možná jsme ho měli nechat na ministerstvu zahraničí, byl by tam užitečnější.

8
Před 5 měsíci

Takovej velkej obchodnik co tahal auta z anglie a tolik ji miluje a travil tam tolik casu?! 😄 to se mi nechce verit 😄 ubozak 😄

2
Před 5 měsíci

Tak už fakt. Byl unavenej, chudáček zamoštovanej.

27
Před 5 měsíci
Martin Wiederman

Já už jsem taky unavená z toho, jak se předvádějí jeden po druhým jak na orloji coby neschopové a diletanti. Možná je to záměr, aby byl jednooký králem. Hlupáky ovládáte snáz, pokud jim nedáte moc kompetencí, ale to si myslím Andrej brzy zatrhne.

21
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Pořád lepší než Ingliš od hranolky Alenky.

10
Před 5 měsíci

Kdyby nebyl těžký namachrovaný lempl, tak se to cestou naučil alespoň správně přečíst. A ty výmluvy teď zase. To je fakt ufňukané blbé děcko. Nic víc. Jak tohle mohl někdo volit, to mi hlava nebere.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA