Asi nejde o ani tak o angličtinu,
jde o to, že tento člověk zastával funkci Europoslance.
Funkci, pro kterou je základní předpoklad, že se domluví cizím jazykem, tedy obecně alespoň angličtinou.
To, že se nechal nominovat a prostým lidem zvolit a do funkce nastoupil demonstrativně ve voze se spotřebou 15+l/100km,
svědčí pouze a jen o jeho osobnosti a povahových rysech psychopata.
Ne každý musí umět anglicky psát či mluvit,
ale ne každý kdo to neumí strká rypák tam kam nemá.
Ale lidé na to mohou mít i jiný názor - třeba některým psychopati imponují.
Je to horší s tou angličtinou než jsem se domníval a podobně to bude asi vypadat i se znalostmi přírodních věd a historie. Kdyby se poučil od Vlasty Buriana a dal si do huby horkou bramboru, tak měl aspoň výslovnost lepší.
Učelově setříhané video.Umí docela slušně anglicky.
Tak to asi byla tréma, že? Taky si myslím, že takhle špatný to být nemůže.
Spousta z Vás , kteří si tu uspokojujete své ego nedokážete mluvit jinak, než Česky, ale někoho kritizovat , to by Vám šlo. Odpad nic jiného jste.
Odpad je někdo, kdo si hraje na něco, co není. Ale chápu, že pro někoho, kdo neumí ani česky, to stačí.
Ten člověk a především jeho hlava je jak bedna. Samozřejmě dutá.
Vlastně to bylo v pořádku, nebyly mu rozumět hovadiny co tam plácal, možná jsme ho měli nechat na ministerstvu zahraničí, byl by tam užitečnější.
Takovej velkej obchodnik co tahal auta z anglie a tolik ji miluje a travil tam tolik casu?! 😄 to se mi nechce verit 😄 ubozak 😄
Tak už fakt. Byl unavenej, chudáček zamoštovanej.
Já už jsem taky unavená z toho, jak se předvádějí jeden po druhým jak na orloji coby neschopové a diletanti. Možná je to záměr, aby byl jednooký králem. Hlupáky ovládáte snáz, pokud jim nedáte moc kompetencí, ale to si myslím Andrej brzy zatrhne.
Pořád lepší než Ingliš od hranolky Alenky.
Kdyby nebyl těžký namachrovaný lempl, tak se to cestou naučil alespoň správně přečíst. A ty výmluvy teď zase. To je fakt ufňukané blbé děcko. Nic víc. Jak tohle mohl někdo volit, to mi hlava nebere.