Kdo slyšel mluvit anglicky Petra Fialu, Evu Pavlovou, Danuši Nerudovou, Schillerovou, nebo Zdechovského, tak je zvyklý na mnohem horší výkony, než jaký podal nyní Turek.
To není pravda. Všichni z těch (kromě Alenky), které jste jmenoval, mluví obstojně anglicky. Nemají příliš dobrou výslovnost, ale to není podstatné. Oni dokážou plynule mluvit, zatímco Turek není schopen ani číst! To je zatracený rozdíl! Předpokládám, že žádný cizí jazyk neznáte, tak se k těmto problémům nevyjadřujte! Děkuji!
Když on si blb, obecně moc nepřipouští, že jest blbem, a tak prostě předvádí, že tím blbem opravdu je. A nerozumí tomu, proč s ním jako s blbem, jednají.
Už vím, kde chci makat 😄 Dobrý plat, jazyková vybavenost styl Turek... Tam by vzali s mojí angličtinou i mně 😁
Každej, kdo umíme anglicky, víme, že i když jsme unavení, tak se nám z angličtiny nestane czenglish. Turek je užitečnej jen jako generátor výmluv.
Jak Igorek oddaně upírá očka na páníčka...haf haf pejsánek
Ano, naprosto žádná sebereflexe.
Možná mě napadá slovo “ prosťáček “.
🤣👍
A co Fiala nebo Danuše nebo hradní paní. Jakou známkou hodnotí odborníci je???
Ale jeho podřízenému ministrovi se to zřejmě líbí, podle toho jak se na fotce usmívá.
Úroveň současné vlady je jedna velká katastrofa a úroveň Turka, který si beztrestně hraje na ministerském postu je ostuda a tragédie,ale u nás jak vidno je možné vše, když už se zdá,že je to dno,tak Turek nebo Macinka opět prohloubí náš pád
No, co dodat. Vaše odpověď je Vaše vizitka. Ne moje.