Babiši probuď se, pošli Turka do Turecka tam se možná domluví a nebude dělat Čechům ostudu.
Jojo, suverén Tutůrek.
To je obraz naší nynější státní politiky .
Něco podobně inteligentního jsme tu měli před revolucí, jako kůl v plotě, stejně tak jako soudruh Jakeš.
Otázka je zda se tomu smát či brečet.
kolik lidí tam umělo česky ?já budu hádat? jeden ,tak to je velká ostuda ,on Anglicky umí a to stačí, aby se domluvil ,to já neumím ani kváknout,ale v Itálii vždy hraju slušné divadlo, protože ani jeden Ital ,anglicky neumí ani slovo a o tom to je
Turek dělá hlavně velkou ostudu Babišovi a i celému Česku, je to neschopný nýmand.
Namysleny tupec zustane tupcem.😀
Je to směšný šašek. Ostuda všech Onanistů sobě...
To jsou jen další pomlouvačné manipulace. Že by další důvod k demonstraci? Angličtina F. Turka odpovídá angličtině na mezinárodních meetincich v evropských korporátech nebo konferencích. A mluvil k věci. Na mezinárodních meetincich jsem strávil přes 20 let. Nešiřte nenávist, nechte ho dělat jeho práci. Pro nás pro všechny.
Už jen ty "meetinky" naznačují, že jste na takové akci maximálně roznášel sodovku...😀 Já si na konferencích se zahraniční účastí netroufnul přednést projev v Angličtině, i když se domluvím minimálně průměrně a mohl jsem ho mít předem připravený. Turek jistě není jediným politikem se špatnou Angličtinou, problém je ale ten, že Turek chtěl šéfovat diplomacii a tam je nárok na exceletní znalost logicky vyšší, než v jiných resortech.
Nerudová je naše evropská chlouba😆🤣
Už s tím začínáte být trapní.Asi nic jiného nemáte.Ale dám vám jednu radu: když se tak umíte vysmívat,pusťte si někdy ze záznamu jak mluvil anglicky Václav Havel.To je jako ze silvestrovské zábavy.Spolehlivě vás rozesměje.