1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Babiši probuď se, pošli Turka do Turecka tam se možná domluví a nebude dělat Čechům ostudu.

2
Před 5 měsíci

Jojo, suverén Tutůrek.

2
Před 5 měsíci

To je obraz naší nynější státní politiky .

Něco podobně inteligentního jsme tu měli před revolucí, jako kůl v plotě, stejně tak jako soudruh Jakeš.

Otázka je zda se tomu smát či brečet.

Před 5 měsíci

kolik lidí tam umělo česky ?já budu hádat? jeden ,tak to je velká ostuda ,on Anglicky umí a to stačí, aby se domluvil ,to já neumím ani kváknout,ale v Itálii vždy hraju slušné divadlo, protože ani jeden Ital ,anglicky neumí ani slovo a o tom to je

Před 5 měsíci

Turek dělá hlavně velkou ostudu Babišovi a i celému Česku, je to neschopný nýmand.

10
Před 5 měsíci

Namysleny tupec zustane tupcem.😀

15
Před 5 měsíci

Je to směšný šašek. Ostuda všech Onanistů sobě...

1
Před 5 měsíciUpraveno

To jsou jen další pomlouvačné manipulace. Že by další důvod k demonstraci? Angličtina F. Turka odpovídá angličtině na mezinárodních meetincich v evropských korporátech nebo konferencích. A mluvil k věci. Na mezinárodních meetincich jsem strávil přes 20 let. Nešiřte nenávist, nechte ho dělat jeho práci. Pro nás pro všechny.

14
Před 5 měsíci
Jiří Husák

Už jen ty "meetinky" naznačují, že jste na takové akci maximálně roznášel sodovku...😀 Já si na konferencích se zahraniční účastí netroufnul přednést projev v Angličtině, i když se domluvím minimálně průměrně a mohl jsem ho mít předem připravený. Turek jistě není jediným politikem se špatnou Angličtinou, problém je ale ten, že Turek chtěl šéfovat diplomacii a tam je nárok na exceletní znalost logicky vyšší, než v jiných resortech.

7
Před 5 měsíci

Nerudová je naše evropská chlouba😆🤣

7
Před 5 měsíci

Už s tím začínáte být trapní.Asi nic jiného nemáte.Ale dám vám jednu radu: když se tak umíte vysmívat,pusťte si někdy ze záznamu jak mluvil anglicky Václav Havel.To je jako ze silvestrovské zábavy.Spolehlivě vás rozesměje.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA