1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Je smutné, že se stát musí zabývat a řešit tohle totální selhání a neschopnost rodičů. Navíc způsobem, který je zaprvé absolutně totalitní a zadruhé naprosto neúčinný. Na papíře to může jako vždy vypadat naprosto skvěle, ale v praxi naprosto nereálné dokázat tohle uhlídat - pokud to nebude spojeno s tím, že pro založení účtu si budete muset zajet osobně na některou z poboček dané společnosti, která si vás tam pak prověří, tak to ty děcka stejně budou umět obejít. Navíc zde bude hrozit obrovské riziko s únikem citlivých údajů, protože co si budeme nalhávat, ty společnosti mají k zabezpečení těchto informací spíše vlažnější přístup. Ochrana těchto údajů není zrovna jejich priorita i když se tím hodně chlubí.

Před 6 měsíci

Ja jsem pro. Do 15ti zakaz, pro pristup sken obcanky a hotovo 🤗

3
Před 6 měsíci
Martin Novotný

No jsem zvedavej co budete říkat, až ty data uniknou na internet, jakože uniknou. Tohle bude priliz velké lákadlo pro hackery. Nebo bude stačit vymyšlená občanka upravená přes AI? No mám pro vás jednu novinku, s tímto nástrojem už umí pracovat i děti pod 10 let ✌️.

1
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Hele rodiče. Najdete si čas a věnujte se detem!

4
Před 6 měsíci
Karelh Centtum

No neni to tak jednoduche, deti rodicu co se detem venuji, ve skole prijdou do kontaktu s detmi, co to rodice tak neresi, coz je vetsina. A pak se citi rodici poskozeni, kdyz jim site a telefon omezi.

Před 6 měsíci

A bude to stejně závazné jako zákon o rozpočtové brzdě? 😄

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA