1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Přečetl jsem si pár komentářů a je mě opravdu smutno. Zejména s těch rádoby demokratů kteří opravdu nejsou demokraty ač si tak říkají. Zloba ,nenávist není tou správnou cestou. Vyvolává jen a jen další spory. Rozděluje společnost a to vede jen k dalším svárům ale opravdu ne k demokratické společnosti. Paní Kateřině Konečné přeji upřímnou soustrast a vzpomínky na tatínka. Je mi líto lidí kteří snad žijí jen politikou a přestávají být lidmi se zdravým úsudkem kdy se z nich vytrácí to základní a to slušnost. Tací lepší ,slušnější a svobodnou společnost opravdu nevybudují.

4
Před 8 měsíci

Ona a celá její rodina nebrali ohledy na druhé....,nikdy! Škodili, ničili, bořili a žádné slušnosti se od nich člověk nedočkal. Mohli prosit jak chtěli. Jen se svým obětem vysmívali a teď prosí? Prosit může......, ale to je tak všechno. Spousta pozůstalých bouchla šampaňské.

20
Před 8 měsíci
Jan Horáček

Vy jste byl určitě za komunistů ten, kterému se nechtělo makat a proto máte na všechny rudé pifku, co?🤣 Podle Vašich komentářů a chováni jste jen nevychovaná spodina. Kam se na Vás komouši hrabou 😅🙈

9
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

A co je nám do toho??Proč o tom vůbec někdo píše???Je to sice smutné,ale naprosto normální věc.Tak to na tomto světě chodí.Lidé se rodí a umírají.A čím byl tento pán vyjímečný??Karierní komouš a jako,co??

5
Před 8 měsíci

Když někomu umře táta, je to vždycky smutné. Když už nemá diskutující slova soucitu a nemá potřebu kondolovat, měl by mlčet. Protože mlčeti zlato.

27
Před 8 měsíci
Miloš Skalka

až padne Putin, taky budete držet pietu? Já ne, budu slavit a těším se. Komunisti, nacisti a putinovci jsou stejná sebranka

7
Před 8 měsíci

Ano, zemřel jí otec, je to smutné. Ať jde o kohokoliv. Ale pokud žádá o slušnost člověk, který je ( byl) reprezentantem KOMUNISTICKÉ strany, je to pokrytecké. Všichni vědí, co tu komunisti prováděli. Slušně se opravdu nechovali.

1
Před 8 měsíci

Komunistka prosí o slušnost?! Banda komunisticko - fašistická byla slušná?! A madam Konečná akorát přebrala praktiky svého fotra!!! A nyni bude kvičet!

Před 8 měsíciUpraveno

Jak se chovali komunisté ke svým obětem, k jejich rodinným příslušníkům? Popravovali, mučili a vraždili své odpůrce, s jejich rodinami jednali nejen vulgárně, jednali s nimi jako se psy. Ať shoří v pekle. Kateřino vychutnejte si do posledního písmena všechny příspěvky.

3
Před 8 měsíci

Nepřeji nikomu nic zlého, proto mi připadá výzva KK jako pořádné "chucpe"! Od političky, která si do "vlastních úst nevidí" žádost o soucit a slušnost! Na každého jednou dojde, i na tajemníka KSČ......

2
Před 8 měsíci

Dnes jsem nechtěl pít, ale když se to tak pěkně sešlo, tak jdeme slavit, ještě by mě potěšilo, kdyby se něco opravdu odpudivého stalo té rudé kreatuře. Přeji všem hezký den.

19
Před 8 měsíci
Jan Maděra

Tak dejte hlavně pozor, aby se nestalo něco vám, i když ti rozumově jednodušší mají prý větší štěstí😉

2
Před 8 měsíciUpraveno

Ten kdo uráží v komentáři tatínka, kolik lidí pána znalo osobně. A pokud do toho tahají politiku, tak že toto by to neměli dělat v době úmrtí někoho blízkého, protože tím uráží zesnulého.

V tomto se ukazuje úroveň našeho národa.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA