1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Vubec netusim, proc v mediich koluje informace o umrti nejakeho otce nejake politicky...asi proto, ze se ocekava kontroverze...presne o jake se v clanku pise...at jdou vsichni komousi k certu, to ale neznamena, ze se budu ukajet nad neci ztratou...

186
Před 8 měsíci
Jarda Vosáhlo

pochybuji ze si to objednala Katetina, zase media hledaji nejakou bombu..... je to smutne, ze nekteri lide neznaji slovo slusnost

220
Před 8 měsíciUpraveno

Konečná vyhrožovala pravičákům a vládě věšením, takové soustrast nevyjadřuji.

56
Před 8 měsíci

V plné nahotě se ukazuje, že "jsou, jako ONI." Mnohdy i horší. Vznikla zde nová skupina občanů, kteří si myslí, že jsou "vyvolení." Jde o okruh stran, kolem Pera Fialy a prezidenta Pavla, kteří jiné názory častují nálepkami - nedemokratické, populistické, nacionální, extrémistické, proruské, atd.... A chovají se přesně, jako komouši v padesátých letech a sprostě urážejí, jsou plní zloby a agrese. A tito ubožáci si nevšimli, že už se to vlastně obrátilo....

50
Před 8 měsíci
Jan Knesl

A nejhorší jsou ti, co lžou o druhých a komunisty brání. Asi netušíte co byl Konečný zač.

14
Před 8 měsíci

Jak to tady čtu, je mi z Vás lidé špatně. Jen, že byl komunista automaticky musí být špatný člověk?

I on měl rodinu stejně jako Vy, nechte jeho i jeho rodinu na pokoji.

Prožívají těžké chvíle, které každý z nás prožil nebo prožije.

Uvědomte si, jak by Vám bylo.

Chtělo by to aspoň trošku empatie.

Bohužel ta se dnes vytrácí.

251
Před 8 měsíci
Edita Nečasová

Ve vaší první větě je i částečná odpověď. Komunista je buď hlupák nebo zlý člověk. Jiná možnost není z principu.

151
Před 8 měsíci

Na to slušný člověk asi může říci jediné. Upřímnou soustrast Kačko a hodně síly. To, že je Kačka komunistka, to je bezesporu špatně. Ale je to člověk z masa a kostí, vnímá, cítí jako každý z nás. Elementární úcta by měla být dodržována bez ohledu na politické zaměření. Navíc je Kačka mimochodem velmi hezký, nekonfliktní a inteligentní člověk, i když na jiné straně barikády.

7
Před 8 měsíci
Michael Řeháček

A co ty miliony mrtvých které mají na svědomí právě komouši? Komouši jsou úplně to samé jako náckové, žádný rozdíl mezi nimi není, příklad Nacistické gestapo komunistická Stb,KGB atd, dále vyhlazovací tábory jak fašistické tak komunistické atd. Takže mrtvý komouš je dobrý komouš

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

Poprvé v životě s Kateřinou Konečnou soucítím. Upřímnou soustrast!

8
Před 8 měsíci

Kde byla ta její slušnost, když se mluvilo o vraždě Milady Horákové, kde byla ta její slušnost, když se vysmívala padlým Ukrajincům, kde byla ta její slušnost, když popírala russké vraždy civilistů včetně dětí na Ukrajině. Jak může být tak pokrytecká a sprostá a nyní se dovolávat slušnosti. Na jejím místě to měla zamlčet a držet nhubu a šoupat noham, možná by mohla jet na Ukrajinu a tam prosit o odpuštění. Tolik sebereflexe, ale tito komunističtí šmejdi nikdy mít nebudou. Hanba jim.

37
Před 8 měsíci
Pavel Daněk

Jste nenávistný fanatik a ještě plácáte nesmysly.

25
Před 8 měsíci

Dobrý den,

vyslovuji Vám upřímnou soustrast, já jsem měla tatínka také v KSČ, jinak jsem nemohla studovat medicínu, obor pediatrie, dnes jsem již důchodkyně, ale přesto ráda se svým mužem vzpomínám na tu dobu, kterou jsem prožila v klidu, respektu a úctě oproti dnešní zvrácené, plné vulgarit, lží, podvodů a různých machinací, lituji Policii ČR a vnímám ji jako vysoce rizikové povolání !!!

Milá paní Kateřino, vím, že prožíváte nyní těžké období, vím, že můj tatínek, dávno po smrti byl moje vše, hlavně morální podpora při studiích a navíc vazba dcera a otec je téměř vždy hodně silná, bude to žádat hodně času a nedá se nikdy zapomenout...

Jsem myšlenkami s Vámi... MUDr. Alena Kovářová

133
Před 8 měsíci
Kovářová Alena

Taky mám vzpomínku na tu dobu, kterou Vy tak adorujete - Váš kolega, pediatr, který vystudoval díky "správnému" = dělnickému původu nepoznal, že mám příušnice, takže jsem v necelých 2 letech skončila v nemocnici se zápalem mozkových blan. Nic se mu nestalo, lékaři a členové strany byli nedotknutelní... Na to se fakt nedá zapomenout 🤮

31
Před 8 měsíci

Nejlepší by bylo, kdyby o smrti otce téhle kremelské kolaborantky, která sama pomlouvá živé i mrtvé, vůbec neinformovala.

40
Před 8 měsíci
Daniel Kraus

To parte je dostupné na stránkách hřbitovní správy a objevilo se dříve už na FB s příslušným komentářem, stejně jako se objevilo dříve i na webu deníku.

3
Před 8 měsíci

Tady je vidět co jsme my češi zač.Komunista na hradě vám nevadí ale ,že umřel člověk a byl komunista tak hned máte plnou hubu urážek.Píší sem i ti ,kterým nikdy komunisti nic neudělali a jen papouškují,Je mi z vás zle.

139
Před 8 měsíci
Pavel Müller

Na jakém hradě ? Na Pražském Hradě rozhodně komunista není . Je zajímavé , že vadí hlavně komunistům . Proč ? Protože od nich utekl a prozasuje demokracii ?

77
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA