Já si tedy nemyslím že by se u nás taková hala vyplatila. Je hodně nákladná nejen na výstavbu, ale i na údržbu a moc lidí u nás tento sport nedělá. Je spousta sportů co u nás žádnou halu nemají a také je budeme stavět ? Myslím že v Německu ty dráhy stačí a rozhodně to vyjde levněji.
ten Novák se Sáblíkovou jí ani nechtěli, svaz jim dával živáky na diety a oni byli celý rok Itálie dráha a cyklistika (to si hrála na velkou cyklistku) nebo byli v Holansku prostě vysávali svaz. Jílek s Novákem nemá nic společného. Prostě Novák je normální podvodník. A´t si ji postaví svaz rychlobruslení a stát možná něco přispěje. Nrbo ať jdou pod Duklu a vemou prachy na zbrojení
Sliby se slibují a blázni se radují!!!
Spoustu peněz má jen Praha a armáda. Tak se nabízí řešení,když Prahu ani jiné velké město nechtějí. Stejně spousta reprezentantů v mnoha sportech je placená armádou. Divil bych se kdyby stát nevlastnil nějaký vhodný pozemek na horách.
Že by se blýskalo na lepší časy?? Nebo se pan Babiš jenom rozpomněl na sliby z minulého volebního období!
tak si vy xchytráku něco zjistěte. Já Babiše vůbec nemusím, ale vadí mi, že za všechno - Babiš. Když jí chtěl minule stavět, tak se jednou nehodila lokalita, pak nadmořská výška, atd.. Takže proto se s tím nic nedělalo a nestavěla se.
V Táboře postavili halu do roka 🤷♂️, sice na hokej ale i tak.
Tohle je úplně směšné 🤷♂️
Kdyby ji chtěli už dávno stála a ne pro Sáblíkovou ale pro všechny další 🤷♂️
Hloupost Čechů v plné kráse. Zas je zlato, tak budeme zase stavět halu. Všichni víme jak to dopadne...Kocourkov🙂🇨🇿👎👎😪
A jak to dopadlo s p.Novákem a s malou domů, vrátil ty korunky nebo ne?
Máte s tím nějaké trápení, pane Vokálku??
Kdyby ji uměli ještě skloubit s plochou pro curling, tak by to nemělo chybu.
Kombinovat se v hale dá cokoli, v O2 Aréně se běžně hraje například tenis. Nemám obavy, že by se hala nevyužila. jen je opravdu potřeba dobře zvolit lokalitu.
Rychlobruslaři měli dlouho svůj přírodní areál ve Svratce. nadšenci tam pořad jsou. Svratka není daleko od Nového Města na Moravě, kde jsou i ubytovací kapacity.
Nějak se mi nezdá, ta zmínka o tom, že by hala v Novém Městě měla vadit biatlonistům? Pokud jim ji nechtěli narvat přímo do areálu.
V Novém Městě by se určitě našlo i jiné místo, nebo přímo ve Svratce kde je ještě původní ovál, jen by Bureš tu halu musel opravdu chtít postavit a nehledat jen důvody proč to nejde.
Postavit je jedna věc. Provoz by byl drahý. Když bude, musí být v lokalitě kde bude také vydělávat.
Hala a její provoz by stála miliardy. Podívejte se na členskou základnu.