1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Mě se osvědčilo jezdit v obci všude 30 ,abych nemusel řešit případnou třicítku a mimo obec jezdím 50 a jsem víc než v pohodě.

11
Před 5 měsíci
Franta Hadeiman

Včera jsem vás potkal.

5
Před 5 měsíciUpraveno

Zase jsem si vzpomněl, že nechápu, proč někteří výrobci automobilů dělají tempomaty, které se nastavují ve skocích po 10ti (koncern VW, Renault,... ; u Hondy, Toyoty a Subaru jsem se s tím naštěstí nesetkal, tam to jde po 5ti)!

Protože pokud nastavím na tempomatu 50, reálně jedu cca 47 a to je v obci málo, zbytečně brzdím provoz. Pokud nastavím 60, jedu už reálně 57 a to je moc, tabulka v článku je tomu důkazem.

55 je tedy ideál, protože reálně jedu cca 52 a to je v toleranci u policie a zároveň si nikdo nemůže stěžovat, že zdržuji provoz jízdou výrazně pod rychlostí limity. Jenže u některých značek to znamená 6 kliků na tempomatu na začátku každé obce a to samé na konci, když nastavuji 95. Nepochopitelné.

3
Před 5 měsíciUpraveno
Jan Junghans

proč svádět že jedete rychle na automobilky...prostě pokud to neumíte bez tempomatu odevzdejte řidičák

4
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Tohle vůbec nemusíte řešit pokud pojedete podle předpisů.

5
Před 5 měsíci
Miroslav Němec

Jenomže jsou ale řidiči co ze strachu z pokuty jedou raději 40 km/hod. Protože pokuta 1 000 Kč za překročení u nich dělá 70% částky co dávají za benzín na měsíc, a to už hodně bolí, pokud nemají velký příjem.

3
Zobrazit dalších 7 reakcí
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA